Αριθμός μηνυμάτων : 5 Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
Θέμα: Ριπεσι Δευ 14 Ιουν - 2:33
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Ριπεσι...ή Κεφαλοβρυση για μας που το ξερουμε... οτι ωραιοτερο υπαρχει κατα την γνωμη μου στην Ελλαδα... Μικρο γραφικο χωριο στο βουνο...Αξιζει να το επισκεφτεις...
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1540 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010 Ηλικία : 69 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Θέμα: Απ: Ριπεσι Κυρ 27 Ιουν - 4:59
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ (ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ) ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗΣ ΠΑΛΛΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΓΑΛΑΚΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΥΓΙΑΚΗΣ-ΧΟΛΙΔΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ 515 ΥΨΟΜΕΤΡΟ Ο ΓΗΡΑΙΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΣΡΕΚΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΗ
το χωριο ειναι κτισμενο πισω απο την φωτο δηλ αυτη ειναι η θεα ειναι κτισμενο αναμεσα σε 3 βουνα και στο βαθος επανω δεξια φαινετε η θαλασσα της Κυπαρισσιας......
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] απο ο αλλη οπτικη γωνια η θεα απο το χωριο...