Χρόνια πολλά γεμάτα αγάπη και αισθήματα Στιγμές ατέλειωτες χαράς μες την ψυχή σου Χρόνια πολλά κι όλα καλά χωρίς προβλήματα Κι εγώ φιλη καλη για πάντα στην ζωή σου!
Για δέστε που προβάλλει ο ήλιος ντροπαλά το μάτι του μας κλείνει λιγάκι πονηρά. Χαρούμενα πετάνε στα πράσινα κλαδιά κι αλλιώς μας κελαηδάνε σήμερα τα πουλιά.
Στον κήπο τα λουλούδια, ανθίσαν βιαστικά κι αρώματα σκορπάνε παντού μεθυστικά. Τη θάλασσα ο αέρας την παίρνει αγκαλιά κι ανέμελα χορεύουν οι δυο τους στ' ανοιχτά.
Απόψε έχει δροσούλα κι είναι όλα γελαστά χρωματιστές κορδέλες στολίζουν τα μαλλιά. -Τι τάχα να συμβαίνει κι είν' όλα γιορτινά; -Γιορτη έχει η Κατερίνα και ειναι γεματη χαρα!
Χαμόγελα μας στέλνει και σιγοτραγουδά και φεγγαρολουσμένη αστράφτει από χαρά. Εφτιαξε και γλυκακια, κι είν' όλα φωτεινά μες απ' τα δυο της μάτια ο ήλιος ξεκινά.
Μπουκέτο ανθισμένο, για σένα απ' το Νοτιά μ' αρώματα του Ευόσμου ευχές και γιασεμιά. Γέμισε τα ποτήρια να πιούμε τσικουδιά και να σου ευχηθούμε να ζήσεις κοπελιά.
Χρόνια πολλά σου Κατερινα με υγεία και χαρά κι όσα ποθείς να γίνουν όλα αληθινά. Να 'σαι γλυκιά κι ωραία με μάτια γελαστά να 'χεις ζωή γεμάτη μ' αγάπη και φιλιά.
Κατερινάκι μου Χρόνια σου Πολλά και γλυκά! Σού εύχομαι να είσαι πάντα με ενα αμόγελο στα χείλη, και κάθε πίκρα να φεύγει μακρυά σου,στα ορη στά βουνά! Χρόνια Πολλα κούκλα μου και οτι καλυτερο γιά σένα να συμβεί!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Katerina
Αριθμός μηνυμάτων : 36 Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2010
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Κατερινάκη ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια!! Εγώ επεσα σε πειρασμο!!!Θα πάρω ενα σοκολατάκι ,μιάς και τα αγαπώ πολύ!!
CYRANO
Αριθμός μηνυμάτων : 1260 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010 Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Χρονια πολλα και ευτυχισμενα Κατερινα, εστω καθυστερημενα Υγιεια, ευημερια, ευμαρεια, αγαπη, συντροφικοτητα