Kαλημέρα , μ ένα ξεκίνημα μελωδικό ….Μια καλημέρα ερωτική, αρμονική, χαρούμενη …. Ρύθμισα τον δέκτη της ευαρεσκείας μου και αφιέρωνω στην μέρα σας μία είκόνα από ίχνη χαμόγελου και ευδιαθεσίας……
Καλημερα Παρεακια, ας εχουμε χαρουμενη και καλη εβδομαδα στην φιλικη μας γωνια.!!!Μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω κατι χαρμοσυνο, ερωτικο, μαγιατικο που να ανταποκρινεται στον δεικτη της ευαρεσκειας μας, ας εχετε μερικα ταπεινα ανθη!!1
Εγώ αυτό πού εχω να πώ για μην τρελλαθω ,,,λεω οτι εφτασε το καλοκαιρι....
ακομα δεν λενε μερικοι να αποχωρησουν.....σαν τον τιτανικο βουλιαζουμε.... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Θελουμε βρε εναν καλο καπετανιο λεμε!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1540 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010 Ηλικία : 69 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 3 ΙΟΥΝΗ 2011 ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.
3 ΙΟΥΝΗ συνεχίζουμε την οργανωμένη, μαζική μαχητική, αποφασιστική απάντησή μας στα βάρβαρα μέτρα κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ, ΔΝΤ.
Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, την ημέρα αυτή σε ολοήμερη δράση στους τόπους δουλειάς και στις γειτονιές και συλλαλητή...ρια το απόγευμα σε όλες τις πόλεις. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
Να ενώσουν τις δυνάμεις τους, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, γυναίκες, αυτοαπασχολούμενοι. Για να αποκτήσουμε δύναμη, να επιβάλλουμε τα δίκια μας. Το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας δε μπορεί να καθορίζεται από τους εκμεταλλευτές μας.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 3 ΙΟΥΝΗ 2011 ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]][/url]...μια γλυκια καλημερα, εναν υπεροχο μηνα κι ενα πανεμορφο καλοκαιρι να εχουμε ολοι μας...υγεια και αγαπη πανω απ'ολα...αισιοδοξια και θετικες σκεψεις...η ζωη ειναι ωραια τελικα...ας αφησουμε πισω ο,τι μας εχει πληγωσει...προχωρουμε μπροστα με χαμογελο...να ειστε ολοι καλα...τα φιλια μου στα φιλαρακια μου...
anna
Αριθμός μηνυμάτων : 923 Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010 Ηλικία : 60 Τόπος : Αθήνα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ! ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΙΑ!!!!
Καλημερα εκλεκτη μας!! Ανταποδιδω και ευχομαι να ξεπερασεις τις υποχρεωσεις που σε βαρυνουν!! Απο κατασκευης εχεις το 'τσαγανο' για να αντεπεξελθεις στις δυσκολιες!! Φιλια στα παιδια !!! Καλα μπανακια!!!
Kαλημερα στα Παρεακια μεσα στο κατακαλοκαιρο. Καλο τριημερο και ας καθαρισει για ολους το πνευμα. Οι Ελληνες εχουμε παρακαταθηκες πνευματος. Το γραφω απο πειρα, καθως ο υπολογιστης μου σχεδον αχρηστευθηκε απο περιπου 400 ιους, κακοβουλα προγραμματα, κλ., και ομως το πνευμα μου επετρεψε να το ξεπερασω. Το badoo μου εφερε πολλους. Φιλια στα παιδια, καλα μπανια!!!
Καλημερα Παρεακια, μια εγκαρδια Καλημερα απο το κλεινον αστυ, που μολις απηλλαγη απο ενα μικροκαυσωνα. Καλη εβδομαδα και καλο μηνα , φιλια στα παιδια, δροσερα μπανια.
Καλημερα Παρεακια μου, Καλη εβδομαδα, αλλη μια εβδομαδα που θα ειναι η κρισιμοτερη ολων μεχρι τωρα, κατα δηλωση πρωθυπουργου και δοτου προεδρου που εναποθετει τις ελπιδες του στον Μεγαλοδυναμο, ενω ο αντιπροεδρος του, δοτος αλλης κατηγοριας αυτος, απειλει να στειλει τα τεθωρακισμενα στις πλατειες. Ο Απολλων να μας φυλαει και η Αφροδιτη να μας φιλαει.
Τι είναι η πατρίδα μας; Μην είν' οι κάμποι; Μην είναι τ' άσπαρτα ψηλά βουνά; Μην είναι ο ήλιος της, που χρυσολάμπει; Μην είναι τ' άστρα της τα φωτεινά; Μην είναι κάθε της ρηχό ακρογιάλι και κάθε χώρα της με τα χωριά; κάθε νησάκι της που αχνά προβάλλει, κάθε της θάλασσα, κάθε στεριά;
Μην είναι τάχατε τα ερειπωμένα αρχαία μνημεία της χρυσή στολή που η τέχνη εφόρεσε και το καθένα μια δόξα αθάνατη αντιλαλεί;
Όλα πατρίδα μας! Κι αυτά κι εκείνα, και κάτι που 'χουμε μες την καρδιά και λάμπει αθώρητο σαν ήλιου αχτίνα και κράζει μέσα μας: Εμπρός παιδιά!
anna
Αριθμός μηνυμάτων : 923 Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010 Ηλικία : 60 Τόπος : Αθήνα