Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Throse4
Παρόμοια θέματα
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
1 χρήστης είναι συνδεδεμένος αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 1 επισκέπτης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 1540
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ

Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ   Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ Icon_minitimeΤετ 4 Μάης - 0:55

Ελλάδα

Τη λωρίδα ανόδου της λεωφόρου Μεσογείων έχουν προγραμματίσει να κλείσουν στις 11:00 οι γιατροί και το προσωπικό των νοσοκομείων «Σωτηρία», «Γενικό Κρατικό» και του ΕΚΑΒ. Ζητούν οφειλόμενα νυχτερινά και υπερωρίες από τον Δεκέμβριο του 2010. Επίσης, ζητούν να γίνουν προσλήψεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις σε προσωπικό.

Ανοιχτό αφήνει η Ντόρα Μπακογιάννη το ενδεχόμενο συνεργασίας με ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα, εάν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση. «Θα κάνω ό,τι εντολή μού δώσει ο ελληνικός λαός» δήλωσε στον Βήμα 99,5. Αναφερόμενη στο ζήτημα της απογραφής επί κυβερνήσεως ΝΔ, χαρακτήρισε «σαχλαμάρες» τα περί προσωπικής επιλογής του Γ.Αλογοσκούφή, αφού -όπως είπε- επρόκειτο για «κεντρική προεκλογική δέσμευση». Ως προς την κόντρα με την Αλ.Παπαρήγα, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας είπε ότι έχει τεράστιες διαφορές με τα κόμματα που στηρίζουν την ανυπακοή.

Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της περαιτέρω μετοχοποίησης της ΔΕΗ πραγματοποιούν συνδικαλιστές της επιχείρησης στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής του Κερατσινίου. Τεχνικοί εναερίτες έχουν κρεμαστεί από την καμινάδα του εργοστασίου με σκοπό, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, Ν.Φωτόπουλο, «να κάνουν έκκληση στον πρωθυπουργό να ξαναδεί την απόφαση της κυβέρνησης για τη ΔΕΗ».

Παρασκηνιακές επαφές για να πέσουν οι τόνοι σχετικά µε την πιθανή αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είχε τις τελευταίες ηµέρες ο Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με τα Νέα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός έχει αποκοµίσει ήδη τη θετική «ψήφο» στις προσπάθειές του να αποτραπεί η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους τόσο από την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης όσο και από τους ηγέτες της Γερµανίας και της Γαλλίας Ανγκελα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε επί της αρχής τη ρύθμιση για το 40ωρο στο Δημόσιο, την επιμήκυνση δηλαδή του ωραρίου κατά δυόμισι ώρες, που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, το οποίο εισήχθη στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. Έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών Γ.Ραγκούση, ο οποίος δήλωσε ότι η αρνητική αυτή στάση αποτελεί καθοριστική στιγμή της πολιτικής και κοινωνικής συζήτησης στον τόπο.

ΠΗΓΗ: sansimera.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://dream.forumgreek.com

Επικαιρότητα EΛΛΑΔΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Επικαιρότητα
» Επικαιρότητα Κοσμος
» Επικαιρότητα ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
Μετάβαση σε: