[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]1/2 κιλό γαύρο
.Ξύδι
.1-2 κεφάλια σκόρδο
.μαϊντανό
.ελαιόλαδο
-Αφαιρείτε τα κεφάλια και τα εντόσθια από τους γαύρους
-Τους πλένετε καλά και τους στραγγίζετε
-Βάζετε τα ψάρια σε ένα ταψάκι και τα καλύπτετε με ξύδι
-Μετά από 24-30 ώρες, τα βγαζετε και τα καθαρίζετε από το κόκκαλο
-Τα βάζετε σε ένα ταψάκι, ανοιγμένα φιλέτα σε στρωσεις
-Πασπαλίζετε κάθε στρώση με ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανό
-Ρίχνετε λάδι μέχρι να καλυφθεί
-Διατηρείται στο ψυγείο