Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ
 
ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Throse4
Παρόμοια θέματα
    Σύνδεση
    Ψευδώνυμο μέλους:
    Κωδικός:
    Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
    :: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
    Πρόσφατα Θέματα
    » MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » ΓΙΑ ΠΕΣ......
    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    »  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » Εθνική έρημος...
    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » Το αστερακι μου!!!!!
    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    Παρόντες χρήστες
    2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες

    Κανένας

    Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 15, στις Τετ 10 Απρ - 8:51
    ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
    Συνταγές από το GreekCook.gr
    ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

     

     Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς

    Πήγαινε κάτω 
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ
    Admin
    Admin
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ


    Αριθμός μηνυμάτων : 1540
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010
    Ηλικία : 68
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ

    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς   Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς Icon_minitimeΤρι 21 Σεπ - 7:13

    [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

    Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά / Συνολικός χρόνος: 40 λεπτά / Υλικά για 4 άτομα

    1 κιλό φρέσκο μπακαλιάρο κομμένο σε φέτες ή μικρότερα κομμάτια
    3 ψητές πιπεριές Φλωρίνης (από βάζο)
    250 γραμμ. φρέσκα φασολάκια
    500 γραμμ. σταμναγκάθι
    1 σκελίδα σκόρδο
    2 κουτ. του γλυκού ξερό βασιλικό
    χυμό από 1 λεμόνι
    ελαιόλαδο
    ξίδι
    αλάτι

    Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κομμάτια του μπακαλιάρου σε δυνατή φωτιά. Τα αλατίζετε και τα γυρίζετε για να ψηθούν από όλες τις πλευρές.
    Καθαρίζετε τις άκρες από τα φασολάκια και τις ρίζες από τα χόρτα. Βράζετε ξεχωριστά το κάθε είδος από 5 λεπτά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζετε.
    Βάζετε στο μπλέντερ τις πιπεριές, προσθέτετε 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο, το βασιλικό, λίγο αλάτι και 1-2 κουταλιές της σούπας ξίδι. Πολτοποιείτε μέχρι να γίνουν παχύρρευστη σάλτσα.
    Ανακατεύετε 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο με το χυμό του λεμονιού και λίγο αλάτι και περιχύνετε τα φασολάκια και τα χόρτα.
    Σερβίρετε τον μπακαλιάρο με τη σάλτσα πιπεριάς και συνοδεύετε με τα φασολάκια και το σταμναγκάθι.


    ΤΙΡ
    Πέντε λεπτά είναι αρκετά για να βράσουν τα φασολάκια και το σταμναγκάθι. Για να διατηρήσουν το πράσινο χρώμα τους αν δεν τα σερβίρετε αμέσως, θα πρέπει μόλις τα στραγγίσετε να τα βάλετε για λίγα λεπτά σε ένα μπολ με παγωμένο νερό ή να τα ξεπλύνετε με άφθονο τρεχούμενο κρύο νερό.



    yupi.gr
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    https://dream.forumgreek.com
     
    Μπακαλιάρος Με Σάλτσα Πιπεριάς
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 1
     Παρόμοια θέματα
    -
    » ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ????

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: HOME SWITE HOME :: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-
    Μετάβαση σε: