Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ
 
ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Throse4
Παρόμοια θέματα
    Σύνδεση
    Ψευδώνυμο μέλους:
    Κωδικός:
    Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
    :: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
    Πρόσφατα Θέματα
    » MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » ΓΙΑ ΠΕΣ......
    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    »  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » Εθνική έρημος...
    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » Το αστερακι μου!!!!!
    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    » ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    Παρόντες χρήστες
    2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες

    Κανένας

    Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 15, στις Τετ 10 Απρ - 8:51
    ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
    Συνταγές από το GreekCook.gr
    ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

     

     Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα

    Πήγαινε κάτω 
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    anna

    anna


    Αριθμός μηνυμάτων : 923
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010
    Ηλικία : 59
    Τόπος : Αθήνα

    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα   Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα Icon_minitimeΤετ 22 Σεπ - 2:19

    [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
    Φτιάχνονται στο λεπτό και συνοδεύουν τέλεια τον καφέ ή το τσάι. Τα δε παιδιά σας θα τα λατρέψουν και επειδή γίνονται στο λεπτό αφήστε τα να συμμετέχουν στην όλη διαδικασία. Θα το καταχαρούν και αυτά και εσείς!

    ΥΛΙΚΑ

    2 γεμάτες κουταλιές ζάχαρη
    ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλλα σε σκόνη
    λιωμένο βούτυρο για επάλειψη
    1 φύλλο σφολιάτας
    1 αυγό χτυπημένο για επάλειψη

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    Προθερμάνετε το φούρνο στους 200o C. Βουτυρώστε ένα ταψί.
    Αναμείξτε την κανέλλα με τη ζάχαρη. Βουτυρώστε τη σφολιάτα και πασπαλίστε από πάνω το μίγμα της ζάχαρης. Διπλώστε το φύλλο στα δύο. Πιέστε ελαφρά τη σφολιάτα στις άκρες να «κολλήσει».
    Κόψτε τη σφολιάτα κατά μήκος σε λωρίδες του 1 εκατοστού. Πιάστε μία- μία λωρίδα από τις δύο άκρες τις, στρίψτε την ελαφρά και τοποθετήστε την στο ταψί. Επαλείψτε τα στριφτάρια με το χτυπημένο αυγό και ψήστε τα για περίπου 10- 12 λεπτά, έως ότου γίνουν τραγανά και αποκτήσουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα. Τοποθετήστε τα στριφτάρια σε σχάρα για να κρυώσουν και να μην «πανιάσουν».

    Αλίκη Μάρα
    Οινολογία-- Γευσιγνωσία

    Πρωτοδημοσιεύτηκε στο Kids της εφημερίδας Real News.
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    http://randevou-ston-aera5.free-game-talk.com/forum
     
    Γλυκά στριφτάρια σφολιάτας με ζάχαρη και κανέλλα
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 1
     Παρόμοια θέματα
    -
    » KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: HOME SWITE HOME :: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-
    Μετάβαση σε: