[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]6 φιλέτα μπούτι κομμένα στη μέση και 6 φτερούγες
1 φλιτζ. ουίσκι
75 γρ. μέλι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 ματσάκια ρόκας
Aλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα υλικά και βάζετε το κοτόπουλο μέσα να μαριναριστεί για 4 ώρες το λιγότερο.
Ψήνετε είτε στη σχάρα είτε σε αντικολλητικό τηγάνι.
Σερβίρετε πάνω σε φύλλα ρόκας, συνοδεύοντας με σος από γιαούρτι (προαιρετικά).