Πολυ χριστιανικες αρετες.Σε πειραξε που ειπα γνωστης.Δεν ειπα Σαλωμη!!! Παιρνω προσμονη και ........δινω τριανταφυλλο pink rose[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1540 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010 Ηλικία : 69 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
που ειναι υπεροχο και σου δινω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
oχι καλε δεν με πειραξε πλακα κανω μην τα παιρνεις τοσο σοβαρα ολα χαλαρωσε...[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
CYRANO
Αριθμός μηνυμάτων : 1260 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010 Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα
Παιρνω[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] που ειναι pink...........................................δινω[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1540 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010 Ηλικία : 69 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Το χρειαζομουν.Απο το πρωι ειμαι με ενα καφεδακι.Παιρνω το καφεδακι.......δινω μια τουρτιτσα που θα φαινοταν σαν[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Ψαρι θα φαω.Ανοιγει ορεξη με ουζο??Παιρνω το ουζο για μια αλλη φορα...........................δινω ενα τιραμισου.Ετσι μου ανοιγει εμενα η ορεξη[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Διαλεχτο ορεκτικο.Το παιρνω με σαλια που τρεχουν ......................................δινω[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
anna
Αριθμός μηνυμάτων : 923 Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010 Ηλικία : 60 Τόπος : Αθήνα
[b]Παίρνω το pink που ειναι το λατρευτο μου χρώμα και δίνω...(Μόλις τα εβγαλα απο το φούρνο ειναι ζεστα) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin