Καλημερα παρεουλα, το θερος εφθασε θερμοτατο, τα ακομα χειροτερα ερχονται. Στους αγρους και στα χωραφια θα απουσιασω ενα ακομη πενταημερο-επταημερο, πριν επιστρεψω για το θερινο ηλιοστασιο.
CYRANO
Αριθμός μηνυμάτων : 1260 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010 Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα
Aναφερόμουν στην μετα τον θανατο της γιαγιακας εποχη, οταν θα βαλω αναγκαστικα ενα τελος σ' αυτην την ζωη, που μου εχει γινει κακος μπελας στο μεταξυ. Και δυστυχως ή ευτυχως η γιαγιακα χειροτερευει συνεχως.
CYRANO
Αριθμός μηνυμάτων : 1260 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010 Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα
Καλημερα Παρεακι, καλως σε βρηκα μετα μιας εβδομαδας απουσια για την δουλίτσα που λέγαμε, όπως εφρόντισα εγκαίρως να ενημερώσω. Δυστυχώς κάποιες κλοπές ολόκληρων φ/β πεδίων στην Β. Ελλαδα, αλλά και στην Ρόδο, έχουν αποθαρρύνει πολλούς υποψηφιους επενδυτες. Οι κλεπτες παρέκαμψαν το σύστημα συναγερμού που υπήρχε. Να φαντασθείς ότι περισσότεροι είναι οι ιδιοκτήτες που θέλουν να πωλήσουν τα υπάρχοντα, παρα οι νέοι επενδυτές. Σήμερα ξεκουράζομαι και ετοιμάζομαι να ψηφίσω, για τουτο εχω και λιγο χρονο.
Kαλημερα κοπελλαρα μου, καλο μηνα, δροσερες βουτιες, αν ποτε διαβασεις την ερημη αυτη ιστοσελιδα. Αν καποτε συμβει και αυτο, θα μαθεις οτι αν αυριο γινοταν δημοψηφισμα στην Γερμανια, μολις 43% εναντι 41% θα εψηφιζαν το ευρω εναντι του μαρκου. Αυτο μας καθησυχαζει και μας φτιαχνει το ηθικο για το καλοκαιρι.
Αν μ' αγαπας.............ΠΕΣΤΟ.. Αν μ' εμπιστευεσαι.....ΚΑΝΤΟ.. Αν μ' θελεις...........ΑΠΟΔΕΙΞEΤΟ.. Αν με χρειαζεσαι.....NA EIΣAI EΔΩ...!! Αν σε ψαχνω.........ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ;;; Αν με λαμβανεις....ΑΠΟΚΡΙΣΟΥ Για λιγο χρονο μπορω να πεταχτω οπου θελεις, για να πιουμε καφε, καθως εδω εχω να ενοικιασω 7 διαμ., τα 2 στην Αναβυσσο. Ετσι που παμε θα μεινουν ξενοικιαστα. Ερχεσαι στην Αναβυσσο;;;
CYRANO
Παρεακι καλη σου ημερα, καλο μηνα, καλες διακοπες, σε οποια δροσερη παραλια. Αν ευρισκεσαι σε πεδιο ληψεως σηματος και εννοεις τα παραπανω, μην δισταζεις, θα υπαρξει ανταποκριση.
CYRANO
Καλή σου ημέρα Παρεάκι με δημιουργικές ιδέες. Μού λείπεις μαζί με τις σκέψεις σου. Η παραλία σου ήταν φαίνεται εκτός σήματος. Ψάχνω για δουλειά στην Λάρισα, ώστε να με λαμβάνεις. Περιττό να 'πω οτι η κατάσταση ειναι πολυ περίπλοκη.