Αριθμός μηνυμάτων : 49 Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
Θέμα: ψιτ.... σε σενα μιλαω Τετ 16 Ιουν - 12:03
.....σε εσενα τον ψηλο ντε !!!!!!!!!! κανεις χαζομαρες ....μπαινεις και με τα δυο και θα μπερδευτεις και θα το προδωσεις το δευτερο και θα ειμαι εγω η κακια της υποθεσης που δεν το ειχα πει
προσεχε λεμε !!!!
(εδω δηλαδη γραφουμε για καποιον που θελουμε να του πουμε κατι ,αλλα για καποιο λογο δεν μπορουμε να του το πουμε φεις του φεις)
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1540 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010 Ηλικία : 69 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
εγω χαιρομαι για σενα γιατι τα καταφερες και μπραβο !!! ειχες καλη δασκαλα????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
και σου ειπα χαλαρωσε!!!!
CYRANO
Αριθμός μηνυμάτων : 1260 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010 Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα
Ειναι πολυ γνωστη και την γνωριζεις ηδη.Ειναι το alter ego.Χαλαρωσε οπως εγω[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1540 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010 Ηλικία : 69 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] πιο χαλαρη δεν γινετε κι ας μαγειρευω κι ολας και τρεχω περα δωθε τωρα θα της πω να σε μαθει να βαζεις βιντεο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
anna
Αριθμός μηνυμάτων : 923 Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010 Ηλικία : 60 Τόπος : Αθήνα
εεεεε ψιτ!!!!!σε σενα μιλαω τι εχεις παθει τωρα τελευταια?? ουτε γραφεις ουτε παιζεις γιατι????[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
CYRANO
Αριθμός μηνυμάτων : 1260 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010 Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα