Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Throse4
Παρόμοια θέματα
    Σύνδεση
    Ψευδώνυμο μέλους:
    Κωδικός:
    Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
    :: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
    Πρόσφατα Θέματα
    » MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
    ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
    ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
    ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
    ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
    ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
    ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
    ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
    ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
    ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
    ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
    ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
    ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
    ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
    ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
    ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
    2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
    ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
    Συνταγές από το GreekCook.gr
    ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΣΥΡΙΑ Ρανταρ υψηλης ευκρινειας και δυνατοτητων παρεδοθη απο το Ιραν

Πήγαινε κάτω 
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    CYRANO

CYRANO

Αριθμός μηνυμάτων : 1260
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010
    Τόπος : Αθηνα

ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: ΣΥΡΙΑ Ρανταρ υψηλης ευκρινειας και δυνατοτητων παρεδοθη απο το Ιραν   ΣΥΡΙΑ  Ρανταρ  υψηλης  ευκρινειας  και  δυνατοτητων  παρεδοθη  απο  το  Ιραν Icon_minitimeΣαβ 3 Ιουλ - 4:54

Αμερικανοι και Ισραηλινοι στρατιωτικοι εμπειρογνωμονες διερρευσαν ανωνυμως στο Ρωυτερ και στην Γουολ Στρητ Τζερναλ ,οτι η Συρια παρελαβε απο το Ιραν ενα εξελιγμενο τυπο ρανταρ, που ειναι σε θεση να αλλαξει τα στρατηγικα δεδομενα της περιοχης και να οδηγησει στο τελος της την Ισραηλινη υπεροχη στους αιθερες της Μ. Ανατολης.Η Συρια διαψευδει και ισχυριζεται οτι προκειται για την συνηθη Ισραηλινη τακτικη Δημοσιων Σχεσεων, για να συσκοτισει τα εγκληματα του Ισραηλ στην Γαζα και τα Κατεχομενα.
    Οι συνιστωσες του ρανταρ μετεφερθησαν Μαιο-Ιουνιο 2009.
    Υπενθυμιζεται οτι τον Ιουνιο 2009 η Κυπρος εκανε νηοψια και κατεσχε το φορτιο ενος πλοιου που μετεφερε "οπλα" στην Συρια, καθοτι ο ΟΗΕ με κυρωσεις του 2007 απαγορευει στο Ιραν να εξαγει και να πωλει οπλα.Η Κυπρος ενηργησε βασει αυτων των κυρωσεων.
    Φαινεται οτι ειδοποιηθηκε απο τους Αμερικανους να εφαρμοσει τις κυρωσεις σε υποπτο πλοιο ,και κατοπιν οι Αμερικανοι και οι Ισραηλινοι εμαθαν απο τους Κυπριους λεπτομερειες του φορτιου.Η Κυπρος επιδεικνυει πολυ καλη διαγωγη τελευταια και αναβαθμιζεται σιγα-σιγα σε παραγοντα φιλικο του Ισραηλ.Αναμενει βεβαια καποια ανταλλαγματα.
    βουτιες κολυμπι geia lol! ελλαδαρα
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΣΥΡΙΑ Ρανταρ υψηλης ευκρινειας και δυνατοτητων παρεδοθη απο το Ιραν
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 1
     Παρόμοια θέματα
    -
    » ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Ρανταρ ανεκαλυψε αρχαια πολη

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
    Μετάβαση σε: