Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Throse4
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Γενετικα τροποποιημενα τροφιμα

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
CYRANO

CYRANO

Αριθμός μηνυμάτων : 1260
Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010
Τόπος : Αθηνα

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Γενετικα τροποποιημενα τροφιμα   ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  Γενετικα  τροποποιημενα  τροφιμα Icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ - 8:57

Η Ευρωπαικη Επιτροπη αποφασισε να επιτρεψει στις 27 χωρες-μελη να θεσπισουν καθε μια χωριστα τους κανονες για την καλλιεργεια ή απαγορευση των (ΓΤ) γενετικα τροποποιημενων φυτων.Σημερα μονον ο ΓΤ αραβοσιτος ΜΟΝ 810 καλλιεργειται στην ΕΕ. ΓΤ πατατα με το ονομα Αμφλορα καλλιεργειται μονον για βιομηχανικη παραγωγη αμυλου. βουτιες κολυμπι geia eisai edw? lol! ελλαδαρα
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Γενετικα τροποποιημενα τροφιμα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
Μετάβαση σε: