Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Throse4
Παρόμοια θέματα
    Σύνδεση
    Ψευδώνυμο μέλους:
    Κωδικός:
    Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
    :: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
    Πρόσφατα Θέματα
    » MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
    ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
    ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
    ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
    ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
    ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
    ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
    ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
    ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
    ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
    ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
    ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
    ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
    ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
    ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
    ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
    1 χρήστης είναι συνδεδεμένος αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 1 επισκέπτης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
    ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
    Συνταγές από το GreekCook.gr
    ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΜΙΛΑΝΟ Στρατηγος της Καραμπινιεριας στην φυλακη για 14 ετη.

Πήγαινε κάτω 
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    CYRANO

CYRANO

Αριθμός μηνυμάτων : 1260
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010
    Τόπος : Αθηνα

ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: ΜΙΛΑΝΟ Στρατηγος της Καραμπινιεριας στην φυλακη για 14 ετη.   ΜΙΛΑΝΟ  Στρατηγος  της  Καραμπινιεριας  στην  φυλακη  για  14  ετη. Icon_minitimeΤρι 13 Ιουλ - 9:40

Ο Τζιανπαολο Γκαντσερ, αν κρινομε απο το ονομα καθε αλλο παρα Καλαβρεζος συμπατριωτης ( το ονομα δειχνει Τυρολο), καταδικασθηκε σε καθειρξη 14 ετων διοτι ειχε συστησει δικτυο λαθρρεμποριας ναρκωτικων.Για συσκοτισμο των δραστηριοτητων του διεξηγε παραλληλα επιχειρησεις--μαιμου διωξης εμπορων ναρκωτικων.Αξιωματικοι υπο τις διαταγες του ειχαν συστησει παραλληλα δικα τους δικτυα εμποριας και λαθραιας εισαγωγης.Ο Γκαντσερ διηυθυνε το Ανακριτικο της Καραμπινιεριας.Αλλοι 14 συγκατηγορουμενοι καταδικασθηκαν.
    Εδω ειναι φανερο το αδεκαστο και ανεξαρτητο της ιταλικης Δικαιοσυνης.Σε αλλες χωρες η παραλληλη δραστηριοτητα τετοιου ειδους αστυνομικων δεν θεωρειται ουτε καν πταισμα.Αντιθετως τα κερδη του λαθραιου χρηματοδοτουν μυστικες-κατασκοπευτικες επιχειρησεις. geia eisai edw? lol! ελλαδαρα
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΜΙΛΑΝΟ Στρατηγος της Καραμπινιεριας στην φυλακη για 14 ετη.
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 1
     Παρόμοια θέματα
    -
    » ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ : Προς αποχωρηση ο στρατηγος Μακρυσταλλ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
    Μετάβαση σε: