ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1540 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010 Ηλικία : 69 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
| Θέμα: Εκτός ΑΝΤ1 η «Τάτι» Πεμ 15 Ιουλ - 1:11 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Εκτός ΑΝΤ1 η «Τάτι»Απόφαση - βόμβα από το κανάλι του Αμαρουσίου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Copyright (c) Myself.gr 2009Το «θρίλερ» με την ανανέωση του συμβολαίου της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ΑΝΤ1 έληξε, απογοητευτικά για την παρουσιάστρια, με την απόφαση του καναλιού να μη συμπεριλαμβάνεται η εκπομπή της στο πρόγραμμα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Σύμφωνα με το κανάλι, το τηλεοπτικό ζευγάρι Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος, δεν ταιριάζει (πλέον) με το προφίλ του σταθμού, καθώς δεν δείχνει να έχει μεγάλη ανταπόκριση στα λεγόμενα «νεανικά κοινά», δηλαδή στο κοινό 15-44, Σύμφωνα μάλιστα, με τις ίδιες πηγές, κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι άνθρωποι του καναλιού είχαν προσπαθήσει να επέμβουν στη θεματολογία της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, ζητώντας να συμπεριληφθούν στα θέματα, κάποια που θα είχαν πιο νεανικό προσανατολισμό. Η παρουσιάστρια, όμως, αγνόησε τις προτροπές της διεύθυνσης ενώ το τελευταίο διάστημα καλούσε ως σχολιαστή τον σύζυγό της. Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν να δημιουργηθεί ένα πραγματικό σήριαλ, για το αν η Τατιάνα θα παραμείνει στο κανάλι, ωστόσο η ομάδα της, μέχρι και την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, δούλευε πυρετωδώς για τη θεματολογία της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Να σημειωθεί βέβαια, πως το κανάλι είχε προτείνει στην παρουσιάστρια, μείωση της τάξεως του 30% τόσο των αποδοχών της όσο και του γενικού προϋπολογισμού του «Αξίζει να το δεις» της εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Η Τατιάνα Στεφανίδου, όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Στην προσωπική της ιστοσελίδα ανήρτησε ανακοίνωση, όπου αναφέρει ότι αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 και ότι ζει μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της επαγγελματικής πορείας της. «Είναι δικαίωμα της κάθε επιχείρησης να αποφασίζει πού θα τοποθετήσει τα χρήματά της. Το μοναδικό μου παράπονο από τον σταθμό που με ανέδειξε και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω αυτό που είμαι σήμερα, είναι ο χρόνος αυτής της ανακοίνωσης. Δεν πειράζει όμως. Εγώ κρατώ μόνο τις καλές στιγμές όλων αυτών των χρόνων της συνεργασίας και νιώθω για τον ΑΝΤ1 μόνο ευγνωμοσύνη για όσα μου προσέφερε». Ο ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή, όπως είναι λογικό, βρίσκεται σε αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων καθώς η απογευματινή ζώνη, είναι πλέον άδεια.
| |
|