Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Μαύρισµα Throse4
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
Μαύρισµα Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Μαύρισµα Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
Μαύρισµα Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
Μαύρισµα Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
Μαύρισµα Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
Μαύρισµα Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
Μαύρισµα Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
Μαύρισµα Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Μαύρισµα Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
Μαύρισµα Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
Μαύρισµα Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
Μαύρισµα Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
Μαύρισµα Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
Μαύρισµα Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
Μαύρισµα Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
9 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 9 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Μαύρισµα

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 1540
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ

Μαύρισµα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μαύρισµα   Μαύρισµα Icon_minitimeΠεμ 15 Ιουλ - 2:18

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μαύρισµα

Ποιο προϊόν και πούΟ ήλιος, αν τον σεβαστείτε, είναι φίλος. Αν τον προκαλέσετε, εχθρός. Στην πόλη ή εκτός, η σχέση µαζί του είναι αµφίδροµη και, ελπίζουµε, φιλική!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μαύρισµα

Ποιο προϊόν και πού Ο ήλιος, αν τον σεβαστείτε, είναι φίλος. Αν τον προκαλέσετε, εχθρός. Στην πόλη ή εκτός, η σχέση µαζί του είναι αµφίδροµη και, ελπίζουµε, φιλική! Το κατάλληλο αντηλιακό Στην πόλη Στην επιθετικότητα του ήλιου έρχεται να προστεθεί και η ατµοσφαιρική ρύπανση, που αυξάνει την ένταση της υπεριώδους ακτινοβολίας. Η αντηλιακή προστασία λοιπόν πρέπει να επιλέγεται ως εξής: • Το δέρµα που έχει ελιές ή κοκκινίζει εύκολα απαιτεί αντηλιακό µε δείκτη 50+. • Τα καστανά άτοµα ή τα άτοµα µε πρωινή εξωτερική εργασία θα πρέπει να επιλέξουν δείκτη 30. • Όσοι έχουν σταρένια επιδερµίδα ή εργάζονται σε γραφείο ή κατάστηµα και κυκλοφορούν λίγη ώρα έξω το πρωί πρέπει να αναζητήσουν δείκτη 20. Στη θάλασσα Η αντανάκλαση από το νερό και την άµµο εντείνει την ηλιακή ακτινοβολία. Γι’ αυτό χρησιµοποιείτε αντηλιακό µε SPF 30 ή 50+ στο πρόσωπο, το σώµα αλλά και τα χείλη και ανανεώνετέ το τακτικά. Επίσης µένετε όσο το δυνατόν περισσότερο στη σκιά και µην ξεχνάτε να φοράτε γυαλιά ηλίου, καπέλο και µπλουζάκι. Στο βουνό Για κάθε 1.500 µέτρα υψόµετρο η ένταση της υπεριώδους ακτινοβολίας αυξάνει κατά 10%. Αυτό σηµαίνει ότι οι διακοπές στο βουνό επιβαρύνουν το δέρµα µε έντονα σηµάδια φωτογήρανσης (ρυτίδες, κηλίδες). Ο δείκτης 50+ είναι απαραίτητος. Αντηλιακά και… ...Πανάδες Ένα έγχρωµο αντηλιακό µε δείκτη 50+ προστατεύει το δέρµα από την εµφάνιση κηλίδων και προσφέρει χρωµατική οµοιοµορφία κατά τους µήνες Μάιο - Σεπτέµβριο. Από Οκτώβριο έως Απρίλιο µπορείτε να χρησιµοποιείτε λευκαντική κρέµα µε δείκτη 15 που συνδυάζει λευκαντικούς παράγοντες και αντηλιακά φίλτρα ώστε να «σβήσουν» οι παλιές πανάδες και να µην εµφανιστούν νέες. ...Λιπαρή επιδερµίδα Η υπεριώδης ακτινοβολία διεγείρει τη λειτουργία των σµηγµατογόνων αδένων. Αυτό συµβαίνει προκειµένου να προστατευτούµε απέναντι στην ξηρότητα που προκύπτει λόγω της µείωσης της υγρασίας. ∆υστυχώς όµως το σµήγµα αυτό εγκλωβίζεται στην επιδερµίδα µε αποτέλεσµα να εµφανίζονται σπυράκια. Ειδικά αν έχουν προηγηθεί κάποιες θεραπείες ακµής, το δέρµα µπορεί να γίνει φωτοευαίσθητο, ενώ υπάρχει και µεγάλος κίνδυνος εµφάνισης κηλίδων. Σε αυτή την περίπτωση επιλέξτε ένα αντηλιακό προϊόν ειδικά για λιπαρές επιδερµίδες. ...Αντιγήρανση Προκειµένου να προφυλάξουµε την επιδερµίδα µας από τη φθορά του ήλιου είναι απαραίτητο να χρησιµοποιούµε αντηλιακά µε ισχυρή προστασία τόσο από τις ακτίνες UVA όσο και από τις UVΒ σε κάθε ηλικία. Εκτός από τη φωτογήρανση, τα αντηλιακά νέας γενιάς διαθέτουν και επιπλέον συστατικά µε αντιγηραντική δράση (π.χ. glabridine ενάντια στις καφέ κηλίδες ή άλλα συστατικά ενάντια σε λεπτές γραµµές και ρυτίδες).

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://dream.forumgreek.com

Μαύρισµα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :: ΓΥΝΑΙΚΑ-
Μετάβαση σε: