Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Throse4
Παρόμοια θέματα
    Σύνδεση
    Ψευδώνυμο μέλους:
    Κωδικός:
    Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
    :: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
    Πρόσφατα Θέματα
    » MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
    Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
    Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
    Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
    Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
    Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
    Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
    Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
    Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
    Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
    Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
    Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
    Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
    Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
    Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
    Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
    3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
    ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
    Συνταγές από το GreekCook.gr
    ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών

Πήγαινε κάτω 
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    anna

anna

Αριθμός μηνυμάτων : 923
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010
    Τόπος : Αθήνα

Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών    Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών  Icon_minitimeΣαβ 17 Ιουλ - 6:36

Συγχωνεύσεις εφοριών, τελωνείων, κατάργηση κεντρικών διευθύνσεων και μεταθέσεις υπαλλήλων
    Σχέδιο «Καλλικράτης» προωθεί το υπουργείο Οικονομικών και στις υπηρεσίες του, με συγχωνεύσεις εφοριών και τελωνείων, κατάργηση κεντρικών διευθύνσεων και μεταθέσεις υπαλλήλων από αδρανείς διευθύνσεις σε νευραλγικά πόστα. Κεντρικό σημείο του νέου σχεδίου είναι η δημιουργία υπηρεσίας .....Εσωτερικού Ελέγχου και Εσωτερικών Υποθέσεων, που θα λογοδοτεί απευθείας στον υπουργό Οικονομικών. Μετά τις αλλαγές στην κεντρική υπηρεσία θα ξεκινήσει η αναδιοργάνωση των εφοριών, οι οποίες θα σταματήσουν να έχουν τον σημερινό τους ρόλο και θα λειτουργούν όπως τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Παράλληλα, σχεδιάζεται ένα σύστημα αυτόματης καταχώρισης όλων των συναλλαγών των επιχειρήσεων μεταξύ τους, αλλά και με τους πελάτες τους. Οι υπηρεσίες του υπ. Οικονομικών θα γνωρίζουν το ονοματεπώνυμο του φορολογούμενου που έχει κάνει αγορές απ' οποιοδήποτε κατάστημα λιανικής πώλησης. Με τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα, που πιθανόν να ενεργοποιηθούν το 2011, οι φορολογούμενοι δεν θα χρειάζεται να αποστέλλουν αποδείξεις για τις συναλλαγές τους, δεδομένου ότι θα τους αποδοθεί μία κάρτα γραμμωτού κώδικα (bar code) την οποία θα χρησιμοποιούν σε κάθε συναλλαγή τους.
    kathimerini.gr/
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    http://randevou-ston-aera5.free-game-talk.com/forum

Σχέδιο «Καλλικράτης» και στο υπουργείο Οικονομικών
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 1
     Παρόμοια θέματα
    -
    » Υπουργοί Οικονομικών αδημονουν να περισώσουν την διάσωσή μας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
    Μετάβαση σε: