ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1540 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010 Ηλικία : 69 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
| Θέμα: ΑΘΛΗΤΙΚΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τρι 20 Ιουλ - 2:19 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ πανυγήρισε η ΑΕΚ, σε φιλικο παιχνίδι προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους. Το γκολ για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς πέτυχε στο 60' ο Ανέστης Αργυρίου.
ΑΕΚ – Μπερ Σεβά 1-0
Γκολ: 60' Αργυρίου
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Αργυρίου, Νταντόμο (40' Καράμπελας), Δέλλας, Μανωλάς, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο.
Χάποελ Μπερ Σεβά: Κοέν, Σεντάρ, Σοάρες, Γιεχιέλ, Νταβιτζάντα, Ρεβίβο, Φερνάντες, Νάσερ, Μόχε, Μέλξον, Λιόρ.
Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Είμαστε σε πάρα πολύ δρόμο και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με όσα έχω δει μέχρι στιγμής. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τους παίκτες που έχω και για άλλες μεταγραφές δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Δεν θέλω να έχουμε προσθαφαιρέσεις της τελευταίας στιγμής στο ρόστερ.
Δεν μπορούμε να πούμε ακόμη τι έχει αλλάξει σε σχέση με πέρσι. Είναι πολύ νωρίς για να το πούμε αυτό. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θα πρέπει να μείνουμε σοβαροί μέχρι το τέλος».
Κλαούντιο Νταντόμο: «Είμαι Ουρουγουανός και λόγω της καταγωγής μου δεν μου αρέσει να χάνω. Αυτά τα παιχνίδια είναι σαν μία δυνατή προπόνηση. Προπονούμαστε πολύ σκληρά. Το θετικό είναι ότι νικάμε σε όλα αυτά τα παιχνίδια.
Ειδικά για σήμερα είχαμε συμφωνήσει με τον προπονητή ότι θα αγωνιζόμουν για περίπου 30’. Όσο περνάει ο καιρός θα παίζω ολοένα και περισσότερο μέχρι να νοιώσω ότι είμαι 100% έτοιμος. Αυτό που πρέπει να κάνω από την πλευρά μου είναι να αποδείξω σε όλους ότι πραγματικά αξίζω. Πρέπει να ικανοποιήσω αυτούς που με επέλεξαν και με έφεραν στην ΑΕΚ». Zougla.gr
| |
|