Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Throse4
Παρόμοια θέματα
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
anna

anna

Αριθμός μηνυμάτων : 923
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010
Τόπος : Αθήνα

Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...    Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...  Icon_minitimeΠεμ 2 Σεπ - 11:15

Την έρευνα πραγματοποίησε ο Gordon Gallup, ένας πρωτοπόρος στον τομέα του ψυχολόγος, που ειδικεύεται στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Ο Gallup και η ομάδα του από το πολιτειακό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Albany, προσπάθησαν να ανακαλύψουν που οφείλεται το σχήμα και το μέγεθος του ανδρικού μορίου.

Αφορμή για την έρευνά τους στάθηκε το γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι το μόνο από τα πρωτεύοντα θηλαστικά που έχει τόσο μεγάλο γεννητικό όργανο σε στύση, με μέσο όρο μήκους από 10,5 μέχρι 15,5. Αντίθετα τα υπόλοοιπα θηλαστικά, ακόμα και οι... προικισμένοι χιμπατζήδες, έχουν μόρια με το μισό σχεδόν μέγεθος.
Ο Gordon Gallup, μετά από χρόνια ερευνών, κατέληξε σε ένα εντυπωσιακό συμπέρασμα: Το σχήμα και το μέγεθος του ανθρώπινου πέους καθορίστηκε από τον γυναικείο κόλπο! Με άλλα λόγια, η γυναίκα έπλασε το ανδρικό μόριο, έτσι ώστε αυτό να προσαρμόζεται όσο καλύτερα γίνεται στις ανάγκες των γυναικείων γεννητικών οργάνων!
Παλιά οι άνθρωποι είχαν δεκάδες ερωτικές επαφές, καθημερινά!!!!
Και τώρα το πιο ενδιαφέρον σημείο της έρευνας: Ο Gordon Gallup διαπίστωσε ότι χιλιάδες χρόνια πριν οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, είχαν πολλούς ερωτικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια της ημέρας! Έτσι ήταν πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο μία γυναίκα να έχει μέσα σε δύο μέρες ερωτική επαφή με τέσσερεις ή έξι διαφορετικούς άντρες.
Αν σκεφτεί κανείς ότι το ανδρικό σπέρμα μπορεί να διατηρηθεί στον γυναικείο κόλπο για περισσότερες από 48 ώρες, είναι σαφές ότι ο... συναγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος! Με απλά λόγια το σπέρμα του κάθε άνδρα έπρεπε να κάνει έναν αγώνα δρόμου για να καταφέρει να φτάσει εκείνο πρώτο στον στόχο, εκτοπίζοντας το σπέρμα των άλλων αντρών!
Σύμφωνα με τον Gordon Gallup από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αυτή ακριβώς η θεωρία εκτοπισμού του σπέρματος, "ανάγκασε" το πέος να αποκτήσει αυτήν τη μορφή και το μέγεθος. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να φτάνει πιο ψηλά και πιο βαθειά μέσα στο γυναικείο σώμα, με απώτερο σκοπό να εξαφανίσει το σπέρμα των άλλων ερωτικών συντρόφων της γυναίκας!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://randevou-ston-aera5.free-game-talk.com/forum

Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Σαρωτικές αλλαγές στο νέο σχήμα ΠΟΛΙΤΙΚΗ: 7/9/2010
» ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ . . . .
» Κάντε σεξ γιατί χανόμαστε...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :: ΓΥΝΑΙΚΑ-
Μετάβαση σε: