anna
Αριθμός μηνυμάτων : 923 Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010 Ηλικία : 60 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Eξαιρετικά αφιερωμένο στήν φίλη μου!!... Σαβ 18 Σεπ - 11:24 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Θυμάμαι τα πάντα..θυμάμαι εσένα να γελάς κάθε φορα που μιλούσαμε,να χαίρεσαι με την χαρά μου,και να λυπάσαι με την λύπη μου,να με βοηθάς κάθε φορα που εγώ χανόμουν,να μου δίνεις το χέρι σου κάθε φορα που εγώ έπεφτα,ήσουν εκεί κάθε φορα που σε χρειαζόμουν,και εγώ ήμουν εκεί όταν εσύ με χρειαζόσουν,ήμουν στην χαρά σου ,σε νοιαζόμουν πολύ, το ξέχασες? ήμουν η φίλη σου,το ξεχνάς???Η διαδικτυακή σου φίλη πρός το παρών!!
Σου φώναξα και δεν με άκουσες,γιατί? Σου φώναξα και έκλεισες τα αυτιά σου,γιατί? Ζήτησα το χέρι σου και δεν μου το έδωσες,γιατί? Με ξέχασες γιατί,γιατί,γιατί,γιατί?
Εγώ πάντα ήμουν εκεί μαζί σου! Γιατί σ'εκτιμώ για αυτό που είσαι,έτσι όπως είσαι,έτσι σε γνώρισα,έτσι σε ξεχώρισα.!!! Μόνο πού σού φώναζα αδικα!!Πρίν λίγο εμαθα οτι είσαι αρρωστούλα!! Περαστικα σου ΄κοπέλα μου,εύχομαι πολύ γρήγορα να είσαι κοντά μας και πάλι!!Εδώ θα σε περιμένουμε!!Καλο ξημέρωμα να έχεις και να προσέχεις τον εαυτό σου πολύ!!!Σεφιλώ ,καλη σου νύχτα και ηρεμη!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|