Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Throse4
Παρόμοια θέματα
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
anna

anna

Αριθμός μηνυμάτων : 923
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010
Τόπος : Αθήνα

Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες   Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες Icon_minitimeΚυρ 26 Σεπ - 11:37

Χωρίς αποτέλεσμα, αλλά με βαθύ προβληματισμό, έληξε η συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου, των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης.

Στη συνάντηση, οι εκπρόσωποι της αγοράς, αφού ανέλυσαν την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κλάδος, ο οποίος απειλείται με κατάρρευση, πρότειναν στους μεταφορείς να αναστείλουν για μία εβδομάδα τις κινητοποιήσεις, ώστε να τροφοδοτηθεί η αγορά.

Ωστόσο, οι φορτηγατζήδες δεν έδωσαν άμεση απάντηση, καθώς, όπως υποστήριξαν, θα πρέπει να ενημερωθούν και οι άλλοι εννέα πρόεδροι των Ομοσπονδιών από όλη την Ελλάδα.

Έτσι, αποφασίστηκε αύριο να υπάρξει συνάντηση των εννέα προέδρων, για να τεθεί προς συζήτηση η πρόταση και να ληφθούν αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά των εκπροσώπων του εμπορίου και της αγοράς θα ζητηθεί συνάντηση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, προκειμένου να τον ενημερώσουν και να ζητήσουν την παρέμβασή του για να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Στο μεταξύ, οι πρώτες σκιές άρχισαν να εμφανίζονται μεταξύ των συνδικαλιστών των μεταφορέων, καθώς η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει από το επίσημο προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και έχει πάει στα χέρια της αυτοαποκαλούμενης Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα.

Σύμφωνα με συνδικαλιστές, έχει παραμεριστεί το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος της οποίας, Γιώργος Τζωρτζάτος, προσπαθεί να κρατήσει κάποιες ισορροπίες, ώστε να μην εκτεθεί ο κλάδος.
zougla.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://randevou-ston-aera5.free-game-talk.com/forum

Άκαρπες οι συζητήσεις των εμπόρων με τους φορτηγατζήδες
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» «Φωτιά» στα μπρατσάκια τους!
» Νέα χαμόγελα από τους εγκλωβισμένους
» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
Μετάβαση σε: