Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Throse4
Παρόμοια θέματα
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
8 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 8 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 1540
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ

Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών   Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών Icon_minitimeΔευ 27 Σεπ - 2:46

27/9/2010 1:36:00 μμ

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους έχουν αυτήν την ώρα οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, οι οποίοι θα συζητήσουν την πρόταση των εμπόρων να προχωρήσουν σε εβδομαδιαία αναστολή των κινητοποιήσεών τους, προκειμένου να πάρει μία ανάσα η αγορά και να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα τροφοδοσίας.

Νωρίτερα, ένταση επικράτησε στο κέντρο επεξεργασίας λυμάτων στη Μεταμόρφωση, ανάμεσα σε ιδιοκτήτες φορτηγών και σε οδηγούς βυτιοφόρων που δεν μετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να επιβάλλει την τάξη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση ενός από τους ιδιοκτήτες φορτηγών, ο οποίος δάγκωσε τον επικεφαλής των δυνάμεων!

Τα φορτηγα παραμένουν παραταγμένα τόσο στην Αττική όσο και στη Θεσσαλονίκη. Στην Αττική βρίσκονται παραταγμένα πάνω από 730 φορτηγά. Στη Θεσσαλονίκη φορτηγά βρίσκονται στη διασταύρωση της Λαχαναγοράς, στη διασταύρωση Γέφυρας, στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Βέροιας, στο Δερβένι, στην πύλη 16 του ΟΛΘ, προ δυτικής εισόδου νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ύψος του Ρομπόπουλου.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://dream.forumgreek.com

Σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση των ιδιοκτητών φορτηγών
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Κρίσιμη εβδομάδα για το ασφαλιστικό

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
Μετάβαση σε: