Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Throse4
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
1 χρήστης είναι συνδεδεμένος αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 1 επισκέπτης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 1540
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ

Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου   Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου Icon_minitimeΠεμ 30 Σεπ - 1:38

Με ηλεκτρονική κάρτα πλέον που θα προμηθεύονται οι πολίτες, πιθανότατα, από τις τράπεζες θα καταγράφονται όλες οι αγορές και οι συναλλαγές τους με επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Με αυτόν τον τρόπο το υπουργείο Οικονομικών θα γνωρίζει σε πραγματικό χρόνο τις συναλλαγές μεταξύ πολιτών και επιχειρήσεων και το σημαντικότερο, τον ΦΠΑ που έχουν εισπράξει οι επιτηδευματίες.

Ωστόσο, η εφαρμογή του συστήματος αυτού απαιτεί σοβαρή προετοιμασία και ηλεκτρονική υποδομή που αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει το Δημόσιο. Γι’ αυτόν τον λόγο εξετάζεται η συνεργασία με τα πιστωτικά ιδρύματα ώστε οι τράπεζες να εκδίδουν τη σχετική κάρτα, η οποία δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν θα είναι χρεωστική ή και πιστωτική.

Πώς θα λειτουργεί η κάρτα αγορών

Για την ηλεκτρονική κάρτα αγορών ο υπουργός Οικονομικών διευκρίνισε ότι σε αυτήν εκτός από το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου θα υπάρχει ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου του πολίτη και ο λογαριασμός με τον οποίο συνδέεται.

Η κάρτα θα μπορεί να εκδίδεται και από κάθε τράπεζα χωριστά στους πελάτες της ή αποκλειστικά από το υπουργείο Οικονομικών.

Θα χρησιμοποιηθεί η υποδομή των λεγόμενων ΡΟS που υπάρχουν στα μαγαζιά, δηλαδή τα μηχανήματα με τα οποία περνάνε οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και θα εγγράφονται έτσι στον «λογαριασμό» του πολίτη οι πόντοι από τις αποδείξεις που έχει. Με αυτή τη διαδικασία δεν θα χρειάζεται να συλλέγει ο ίδιος αποδείξεις.

Χωρίς μετρητά οι συναλλαγές άνω των 1.500 ευρώ

Από την 1η Ιανουαρίου 2011 όλα τα τιμολόγια άνω των 3.000 ευρώ θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ από την ίδια ημερομηνία όλες οι πληρωμές άνω των 1.500 ευρώ θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω τραπεζικής συναλλαγής. Δηλαδή οι πληρωμές θα γίνονται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό του δικαιούχου ή επιταγή.

Για να εφαρμοστεί το μέτρο όλες οι επιχειρήσεις θα υποχρεωθούν να έχουν έναν τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο θα δηλώσουν στην Εφορία.

Επίσης, όλες οι επαγγελματικές συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της μισθοδοσίας, θα γίνονται μόνο μέσω του τραπεζικού συστήματος. [/center]

RealΟικονομία
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://dream.forumgreek.com

Ηλεκτρονική κάρτα... φορολογουμένου
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
Μετάβαση σε: