Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Throse4
Παρόμοια θέματα
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων»

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 1540
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ

Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων»   Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων» Icon_minitimeΣαβ 2 Οκτ - 2:44

Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Με εισαγγελική εντολή απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα του 53χρονου πολιτικού μηχανικού, ο οποίος φέρεται ως εγκέφαλος του κυκλώματος των πλειστηριασμών αλλά και τριών ακόμη εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα ακίνητα.
Διατάξεις για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα εξέδωσε η Εισαγγελία Εφετών για πέντε πρόσωπα που φαίνεται να είχαν ηγετικό ρόλο στο μεγάλο «κύκλωμα των ακινήτων».

Με εισαγγελική εντολή εκδόθηκαν διατάξεις που απαγορεύουν την έξοδο από τη χώρα στον 53χρονο πολιτικό μηχανικό που του αποδίδεται ρόλος «εγκεφάλου» του κυκλώματος, καθώς και σε τέσσερα πρόσωπα που φαίνεται να ανήκαν στην ηγετική ομάδα.

Σε βάρος του 53χρονου πολιτικού μηχανικού ασκήθηκε πρόσφατα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή, ύστερα από έρευνα που διενεργούνταν εναντίον του για άλλη υπόθεση από αυτήν του κυκλώματος. Έτσι κατέστη εφικτή η έκδοση διάταξης για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, κάτι που ήθελε η Εισαγγελία ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο διαφυγής του στο εξωτερικό μέχρι να ασκηθούν ποινικές διώξεις για την υπό διερεύνηση υπόθεση των ακινήτων. Για τα άλλα τέσσερα πρόσωπα η εισαγγελική έρευνα αποκάλυψε εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις για τις οποίες και επιβλήθηκε η εντός των συνόρων παραμονή τους.

Στο στόχαστρο των Εισαγγελικών Αρχών έχουν μπει πέντε πρόσωπα που από τα στοιχεία της υπόθεσης προκύπτει ιδιαιτέρως μεγάλη δραστηριοποίησή τους στο κύκλωμα και φαίνεται να ανήκουν στον στενό πυρήνα της πολυπληθούς οργάνωσης. Οι έρευνες επικεντρώνονται σε έναν υπάλληλο του ΣΔΟΕ, τρεις αστυνομικούς και έναν υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών για τους οποίους οι Εισαγγελείς θα αναμένουν τα αποτελέσματα των άρσεων τραπεζικών απορρήτων και τηλεφώνων ώστε να καταλήξουν για τον βαθμό της ποινικής εμπλοκής τους στην υπόθεση.

Η αξιολόγηση των συλλεχθέντων στοιχείων οδηγεί επίσης και στην ανάγκη λεπτομερούς ελέγχου για τον ρόλο τριών δικαστών, δύο εν ενεργεία και ενός πρώην, καθώς έχει εντοπιστεί συχνή αναφορά των ονομάτων τους σε συνομιλίες συγκεκριμένων μελών της εγκληματικήςοργάνωσης.

By ANT1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://dream.forumgreek.com

Απαγόρευση εξόδου σε μέλη του «κυκλώματος ακινήτων»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Όλυμπο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
Μετάβαση σε: