Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Throse4
Παρόμοια θέματα
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 1540
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ

Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα!   Λαμία: Διαρρήκτες έπιασαν στον ύπνο την τραγουδίστρια Ελπίδα! Icon_minitimeΤρι 5 Οκτ - 0:41

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Οι δράστες βούτηξαν μία τσάντα με 1.700€ - Η Ελπίδα καταγγέλει ότι πριν από λίγες μέρες είχαν ξαναμπεί και είχαν κάνει ροζ τηλέφωνα...
Οι άγνωστοι δράστες έπιασαν την Ελπίδα στον ύπνο, στο πατρικό της σπίτι, στη Σπερχειάδα, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (29-09-2010). Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, οταν ξημέρωσε η Ελπίδα ανακάλυψε ότι ήταν παραβιασμένο το παράθυρο του ισογείου και έλειπε η τσάντα της, που περιείχε περίπου 1.700 ευρώ, πιστωτικές κάρτες και όλα τα προσωπικά της έγγραφα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ισόγειο κοιμόταν ο αδελφός της, ο οποίος επίσης δεν κατάλαβε τίποτα. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις όμως για την Ελπίδα δεν σταματούν εδώ, αφού την περίμεναν και "παραφουσκωμένοι" λογαριασμοί στο τηλέφωνο του σπιτιού της.

Η ίδια πιστεύει ότι άγνωστοι δράστες έμπαιναν στο πατρικό της όταν έλειπε και έπαιρναν τηλέφωνα σε 090... με αποτέλεσμα ο λογαριασμός του τηλεφώνου να έχει ξεπεράσει τα 1.500 ευρώ. Η Ελπίδα όταν είδε τους λογαριασμούς δεν πίστευε στα μάτια της, ενώ είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για τους ίδιους δράστες με αυτούς της πρόσφατης διάρρηξης.

NewsIt
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://dream.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» MAIEYTHΡIO-NHΠIOTΡOΦEIO αστρων στον Μονόκερω, διπλα στον Ωρίωνα, τον ουράνιο Θηρευτή
» Οτι σε πάει στόν ΘΕΟ...
» Βάζει στον πάγο τις αυξήσεις

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
Μετάβαση σε: