Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
 To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Throse4
Παρόμοια θέματα
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
 To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
 To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
 To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
 To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
 To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
 To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
 To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
 To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
 To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
 To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
 To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
 To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
 To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
 To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
 To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
anna

anna

Αριθμός μηνυμάτων : 923
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010
Τόπος : Αθήνα

To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων    To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων Icon_minitimeΤρι 12 Οκτ - 1:45

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010, 05:56
Ένα τραγελαφικό περιστατικό -που εκτυλίσσεται εδώ και αρκετό καιρό- σε δημόσια υπηρεσία αποκάλυψε χθες η τηλεοπτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος».

Η 48χρονη καταγγέλουσα, Δήμητρα Κουνάβη, συμβασιούχος με 4ωρη ημιαπασχόληση, εργάζεται ως υπάλληλος στον τομέα καθαριότητας της Β’ ΔΟΥ Καλλιθέας... το πρωί, ενώ το μεσημέρι... πετάει τα πλαστικά γάντια και εξυπηρετεί πολίτες, αφιλοκερδώς, με τις «ευλογίες» των προισταμένων της εφορίας.Επί της ουσίας, χωρίς κάποια ανάλογη εργασιακή εμπειρία, κάθεται στα γκισέ και εξυπηρετεί τους πολίτες. Η δ/νση, μάλιστα, της έχει χορηγήσει και... σφραγίδα, με το ονοματεπώνυμό της.Όπως ήταν φυσικό, ο δημοσιογράφος επικοινώνησε με τον προιστάμενο της εν λόγω υπηρεσίας, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε ότι η καταγγέλουσα κατέχει διπλό εργασιακό ρόλο, ενώ στη συνέχεια, μετά την επιδείξη εγγράφων με τη σφραγίδα της 48χρονης καθαρίστριας... «έριξε το μπαλάκι» στον πολιτικό του προιστάμενο.Δυστυχώς, παρόμοια φαινόμενα, εκμετάλλευσης των εργαζομένων, παρατηρούνται σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες της χώρας.

Τα συμπεράσματα δικά σας!zougla.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://randevou-ston-aera5.free-game-talk.com/forum

To πρωί καθαρίστρια... το μεσημέρι στον έλεγχο εγγράφων
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» MAIEYTHΡIO-NHΠIOTΡOΦEIO αστρων στον Μονόκερω, διπλα στον Ωρίωνα, τον ουράνιο Θηρευτή
» Το πρωί δίδασκαν Θεολογία και το βράδυ έκαναν όργια με ανήλικους μαθητές
» Νέο τηλεπαιχνίδι στον Alpha

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
Μετάβαση σε: