Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Throse4
Παρόμοια θέματα
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
anna

anna

Αριθμός μηνυμάτων : 923
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010
Τόπος : Αθήνα

Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ   Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ Icon_minitimeΤρι 12 Οκτ - 1:47

Μεγάλη πελατεία είχε ένας 50χρονος, κάτοικος Καλυθιών Ρόδου, ο οποίος πουλούσε πλαστά βιβλιάρια υγείας, έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

Ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί σε παραδοσιακό καφενείο της περιοχής, διαπίστωσαν ότι δύο από τους εργαζόμενους διέθεταν πλαστά βιβλιάρια.

Αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, συναντήθηκε με τον «απατεώνα». Αρχικά του έδωσε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που είχαν συμφωνήσει και δύο φωτογραφίες, προκειμένου να του εκδώσει το πλαστό ατομικό βιβλιάριο υγείας. Στη συνέχεια συνελήφθη.

Στο αυτοκίνητο του 50χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε πλαστές σφραγίδες καθώς και δύο πλαστά ατομικά βιβλιάρια υγείας με στοιχεία αλλοδαπών.
Πηγή:tvkosmos
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://randevou-ston-aera5.free-game-talk.com/forum

Πλαστά βιβλιάρια υγείας έναντι… 50 ευρώ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Πλαστά χαρτονομίσματα στην αγορά
» Άρπαξαν 350.000 ευρώ από τα ΕΛΤΑ Σαλαμίνας!
»  Σκοτώνουν τα ελάφια της Πάρνηθας για 1.000 ευρώ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
Μετάβαση σε: