| Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1540 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010 Ηλικία : 69 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Σαβ 10 Ιουλ - 9:25 | |
| | |
|
| |
CYRANO
Αριθμός μηνυμάτων : 1260 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010 Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Σαβ 10 Ιουλ - 9:53 | |
| Σε αυτην την αυστηρα προσωπικη, καυτη ερωτηση που μου τσακισε τα κοκκαλα απαντω "μονος"
Που πηγαν οι καυτες ερωτησεις??? | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1540 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010 Ηλικία : 69 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Σαβ 10 Ιουλ - 14:03 | |
| oι ερωτησεις γινονται αναλογως θεματος δεν ειναι θεσφατο!!!!
αναλογα με αυτα που ρωτας πορευομαι!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
γιατι θα πας μονος σου διακοπες????(αυτη ειναι καυτη ερωτηση??)[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
CYRANO
Αριθμός μηνυμάτων : 1260 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010 Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Κυρ 11 Ιουλ - 7:32 | |
| Διοτι δεν υπαρχει ενδιαφερουσα περιπτωση συνοδου, τοσο ωστε να θυσιασω την ελευθερια μου.Θα μπορουσε να ειναι και το αντιθετο, αν υπηρχε το καταλληλο προσωπο.
Εχεις απατησει ποτε τον συντροφο??? | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Κυρ 11 Ιουλ - 11:11 | |
| | |
|
| |
CYRANO
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Δευ 12 Ιουλ - 2:21 | |
| Ποτέ, ουδέποτε, ουδεπώποτε σαν θεμα αρχης, αλλα και για πρακτικους λογους , οπως π.χ. για να μην δηλητηριασω την καθημερινοτητα .Δεν θελω αλλωστε να αποδειξω την μεγαλομανια μου.
[img][color=green]Η καυτη κοπελλα που περπατα πιο πανω τοσο προκλητικα σαν γαζελλα , μοιαζει με την εγγονη σου ή την κορη σου???? [img]180px-Photolautrec | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Δευ 12 Ιουλ - 2:26 | |
| Mε καμια Συρανο μου!!!!η κοπελα πιο πανω ειναι η προκληση!!!!!εγω εμαθα τα παιδια μου να μην προκαλουν αλλα να κοιταζουν την ουσια!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σου αρεσουν οι προκλησεις????[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
CYRANO
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Δευ 12 Ιουλ - 2:41 | |
| Να παρει η οργη, μου αρεσουν, πρεπει να το ομολογησω!!!Το συναισθημα κινητοποιει!!! Μοσσαντ, Κομμουνιστικα κομματα, οι παντες χρησιμοποιουν προκλησεις σαν αυτες.
Εσεις στο καταστημα βασιζεσθε στις προκλησεις???? | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Δευ 12 Ιουλ - 3:33 | |
| Oχι βασιζομαστε στην φιλια και στην οικογενεια ειναι γειτονια εκει???[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
τι ειδους προκλησεις και αν χρησιμοποιεις εσυ για να προσελκυσεις τους πελατες σου????[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
CYRANO
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Δευ 12 Ιουλ - 10:19 | |
| Εννοουσα αν εχετε σεξυ εξωφυλλα, οπως της Εσπρεσσο.Μην οργιζεσαι.Αυτο ηταν ολο.Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι σε ενα καταστημα???Εγω αποκλειεται να εχω προκλητικα εξωφυλλα.Α ναι, καποια γερμανικη εταιρια εμποριας φωτοβολταικων εχει προσπεκτους τυπωμενα, με κοριτσια σαν αυτο που λες "προκληση" να ποζαρουν διπλα στα φ/β πλαισια. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Τρι 13 Ιουλ - 1:46 | |
| Δεν οργιζομαι Συρανο μου!!!!!!Απλα απανταω στις ερωτησεις σου!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Παλι δεν μου εβαλες ερωτησουλα!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ????[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
anna
Αριθμός μηνυμάτων : 923 Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010 Ηλικία : 60 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Τετ 14 Ιουλ - 13:53 | |
| Εγώ ειμαι εδώ φίλοι μου και ερωτώ....Γιατί να γίνονται προκλητικές
ερωτήσεις???Δεν το βλέπω..τόσο απαραίτητο!!Υπάρχουν χιλιάδες
ομορφες ερωτήσεις που μπορούν να γίνονται!!!Ειναι απαραίτητο
να ειναι ολες γύρο απο το σεξ..η απο το καμα σούτρα...η δεν
ξέρω πώς αλλιως....Εσύ φίλε Συράνο αν ειχες δεσμό,εχεις τήν εντύπωση οτι θα εκανες τόσο προκλητικές ερωτήσεις???Πιστεύω να
μήν παρεξηγηθώ,παρέα ειμαστε εξ αλλου,ελευθερία λόγου εχουμε
απλα να μάθω πώς σκεφτεσαι!!!
Τελικα μπήκε για τα καλα το καλοκαιράκι!!!Λίγο πολυ καπου ολοι θα πηγαινοερχόμαστε!!!Να περάστε καλα οπου και να πατε!!!
Εμεις ακόμα δεν προγραματίσαμε κατι..ισωςμες το καλοκαίρι εντός ολιγου να μετακομίσω!!!Οποτεεχει ο Θεός!!Προτιμώ σαν στόχο ζωής να φύγω παρά να παω εφετος εξοχή!!
Που θα πατε????θα λειψετεπολυ???με τι θα ταξιδέψτε?? | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Τετ 21 Ιουλ - 9:41 | |
| | |
|
| |
CYRANO
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Τετ 21 Ιουλ - 10:17 | |
| Δεν ρωτησα εγω για Καμα Σουτρα.Γιαυτο αλλωστε δεν συμμετεχω σε μια κουβεντα που δεν οδηγει πουθενα.Εγω ρωτησα την Αννα , γιατι αναφερει την Αννα Φρανκ, θυμα του Β Παγκ. πολεμου, ή αν εχει και ποια σχεση. | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Σαβ 24 Ιουλ - 0:40 | |
| εγω δεν ξερω να πω κατι για αυτο Συρανο μου!!!!!!την αννουλα να ρωτησεις.
πες μου εχεις φαντασιωσεις???????[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
anna
Αριθμός μηνυμάτων : 923 Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010 Ηλικία : 60 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Τρι 27 Ιουλ - 11:26 | |
| Δεν υπάρχει ανθρωπος χωρίς φαντασίωση!!!!
Εχεις κάποιο κρυφό ονειρο? | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. Παρ 24 Σεπ - 7:04 | |
| | |
|
| |
| Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!. | |
|