Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Throse4
Παρόμοια θέματα
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
anna

anna

Αριθμός μηνυμάτων : 923
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010
Τόπος : Αθήνα

Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα    Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα  Icon_minitimeΣαβ 13 Νοε - 10:04

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής, η άγρια δολοφονία του 40χρονου Αιγύπτιου ηλεκτρολόγου, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί τεμαχισμένο, στις 11 Μαΐου 2010, στην οδό Σαπφούς 44, στην Καλλιθέα.
Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία δράστες είναι δύο Παλαιστίνιοι 30 ετών, ένας Αλγερινός 35 ετών κι ένας Ιρακινός 25 ετών. Από την προανάκριση προέκυψε, ότι την ανθρωποκτονία σχεδίασε ο Αλγερινός επειδή το θύμα είχε πάρει εργολαβία για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε μια οικοδομή, την οποία ήθελε να αναλάβει ο δράστης. Για να τον εκδικηθεί επειδή του πήρε τη δουλειά, ο 35χρονος έπεισε έναν από τους δύο Παλαιστίνιους, που ήταν φίλος του θύματος να κανονίσει να συναντηθούν στο σπίτι του. Πράγματι η συνάντηση έγινε στο διαμέρισμα του Παλαιστίνιου, στην οδό Σκρα 82 στην Καλλιθέα, όπου τον σκότωσαν και στη συνέχεια για να εξαφανίσουν το πτώμα το τεμάχισαν στην μπανιέρα του διαμερίσματος, έβαλαν τα ανθρώπινα μέλη σε ένα σακ βουαγιάζ και το εγκατέλειψαν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Σαπφούς. Οι τρεις από τους δράστες συνελήφθησαν και ομολόγησαν με κάθε λεπτομέρεια την πράξη τους, ενώ αναζητείται ο Ιρακινός, ο οποίος διέφυγε στο εξωτερικό μετά τη δολοφονία.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://randevou-ston-aera5.free-game-talk.com/forum

Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία 40χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Μάχη ληστών με αστυνομικούς στην Καλλιθέα
» Η Ρωσσια δηλωνει εξαπατημενη και παραπλανημενη απο ΗΠΑ,ΕΕ
» ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΤ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
Μετάβαση σε: