Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Throse4
Παρόμοια θέματα
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 1540
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε!   Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε! Icon_minitimeΚυρ 14 Νοε - 2:07

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Το 5μηνο βρέφος τραυματίστηκε ελαφρά...
όταν ασυνείδητος οδηγός αυτοκινήτου ανέτρεψε το καροτσάκι μέσα στο οποίο βρισκόταν το μικρό παιδί και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο. Το ατύχημα έγινε το απόγευμα στη περιοχή της Μαρτίου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο οδηγός, έκανε όπισθεν και ανέτρεψε το καροτσάκι με το βρέφος, με αποτέλεσμα αυτό να τραυματιστεί.

Σοκαρισμένη η μητέρα του παιδιού, η οποία την ώρα του περιστατικού κρατούσε το καροτσάκι, ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο που μετέφερε το βρέφος σε νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, το παιδί υπέστη ελαφρύ τραυματισμό.

Ο οδηγός, που μετά το περιστατικό ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, αναζητείται από τι αστυνομικές αρχές.

newsit.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://dream.forumgreek.com

Θεσσαλονίκη: Οδηγός ανέτρεψε καροτσάκι με βρέφος κι έφυγε!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» βρέφος με έξι πόδια
» Έφυγε η αγαπημένη ''κακιά'' Τασσώ Καββαδία

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
Μετάβαση σε: