Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Throse4
Παρόμοια θέματα
    Σύνδεση
    Ψευδώνυμο μέλους:
    Κωδικός:
    Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
    :: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
    Πρόσφατα Θέματα
    » MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
    Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
    Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
    Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
    Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
    Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
    Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
    Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
    Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
    Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
    Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
    Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
    Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
    Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
    Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
    Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
    2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
    ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
    Συνταγές από το GreekCook.gr
    ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

Πήγαινε κάτω 
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ
    Admin
    Admin
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 1540
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου   Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου Icon_minitimeΠαρ 26 Νοε - 2:47

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα στο Δήμο της Αθήνας την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 το απόγευμα, μετά από απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου και σχετικό αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Θετικά ανταποκρίθηκε η Νομαρχία Αθηνών στο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών να παραμείνουν ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα στο Δήμο της Αθήνας την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Στην απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, που ελήφθη κατά πλειοψηφία, διατυπώνεται με σαφήνεια ότι το μέτρο θα εφαρμοστεί μόνο για την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, με πλήρη εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας σε ό, τι αφορά τα δικαιώματα των εργαζομένων που θα εργαστούν την ημέρα αυτή.

Επίσης, στο πλαίσιο της Αναβάθμισης του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας αλλά και της Ανάπλασης της οδού Πανεπιστημίου, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Μεταφορών και ΥΠΕΚΑ, τα μέλη του Συλλόγου αποφασίστηκε να ανταποκριθούν στην πρόσκληση της Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων και Αναπλάσεις ΑΕ (ΕΑΧΑ) συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010.

ΠΗΓΗ:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    https://dream.forumgreek.com

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 1
     Παρόμοια θέματα
    -
    » Πεζόδρομος στις 12 Δεκεμβρίου η Πανεπιστημίου

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
    Μετάβαση σε: