| ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1540 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010 Ηλικία : 69 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
| Θέμα: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Τετ 8 Δεκ - 3:30 | |
| | |
|
| |
CYRANO
Αριθμός μηνυμάτων : 1260 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010 Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Τετ 8 Δεκ - 3:47 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]" border="0" alt=""/> [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]" border="0" alt=""/> Η Πιστη μου στον Αγιο και τις Αγιες ειναι αδιασειστη και αθωα παιδικη.
Πιστευεις στην Διεμπλοκη, δηλαδη την μαγικη-μυστηριωδη εξ αποστασεως επιδραση???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την CYRANO στις Τετ 8 Δεκ - 4:05, 1 φορά | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1540 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010 Ηλικία : 69 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Τετ 8 Δεκ - 3:55 | |
| | |
|
| |
CYRANO
Αριθμός μηνυμάτων : 1260 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010 Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Τετ 8 Δεκ - 10:08 | |
| | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Κυρ 12 Δεκ - 10:03 | |
| ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ
ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΟΧΙ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ??? | |
|
| |
CYRANO
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Κυρ 12 Δεκ - 14:12 | |
| | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Τετ 15 Δεκ - 2:34 | |
| | |
|
| |
CYRANO
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Παρ 17 Δεκ - 9:39 | |
| Ναι, πιστευω οτι καταλαβαινω καποιον απο τα γραφομενα του πληρως, δεν με ξενιζει τιποτε και κανενα προπετασμα, και διαισθανομαι αν και ποσο θα ταιριαξω μαζι του. Μενει το ερωτημα εαν οι προαισθησεις θα επιβεβαιωθουν στα πραγματα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]" border="0" alt=""/>
Θα εδινες μια ευκαιρια στην πραγματικη δοκιμη??? | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Σαβ 18 Δεκ - 23:48 | |
| ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΙ ΔΟΚΙΜΗ ΜΙΛΑΜΕ...
ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΥΡΙΝΗΚΗ ΠΧ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ???? | |
|
| |
CYRANO
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Κυρ 19 Δεκ - 6:12 | |
| Δεν μιλαμε για πυρηνικη δοκιμη, για συντηξη μιλαμε. Δεν εχουμε ουτε απωθημενα, ουτε συσσωρευμενα απωθημενα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Ζεστασια, καλο φαγητο, ενδιαφερουσα συζητηση στην ομηγυρη, αναμεσα σε ανθρωπους που δεν εχουν απωθημενα, ουτε συσσωρευμενα απωθημενα και εχουν αλληλοεκτιμηση. Αυτη ειναι η ιδεα μου για Χριστουγεννιατικο βραδυ.
Ποια ειναι η τελεια Πρωτοχρονια ???? | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Κυρ 19 Δεκ - 6:33 | |
| ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ???? | |
|
| |
CYRANO
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Κυρ 19 Δεκ - 10:16 | |
| Παρομοιως αισθανομαι. Τα χαρτακια δεν τα ξερω, δεν τα παιζω, τα θεωρω και αποπροσανατολισμο. Ερριχνα καποτε μια σβουρα, ενα ειδος παιχνιδιου τυχης.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Προτιμας εξοδο την Πρωτοχρονια???
| |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Κυρ 19 Δεκ - 10:26 | |
| | |
|
| |
CYRANO
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Κυρ 19 Δεκ - 11:23 | |
| Προτιμω την εξοδο, για να αλλαζω και τον αερα μου. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Ταξιδια σου αρεσουν??? | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Τρι 21 Δεκ - 12:57 | |
| ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ!!
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ......
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ??? | |
|
| |
CYRANO
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Πεμ 23 Δεκ - 14:03 | |
| Παρα πολλα στην Ευρωπη κυριως,αλλα οχι στον "Χρυσο Ναο" των Σιχ στο Αμριτσαρ της Ινδιας, που εχεις στην εικονα. Η Ινδια με ενδιαφερει σαν προορισμος. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Θα ενδιαφεροσουν να ταξιδεψεις στην Ινδια??? | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Πεμ 23 Δεκ - 14:14 | |
| ΝΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΤΕ!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ??? | |
|
| |
CYRANO
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Πεμ 23 Δεκ - 14:19 | |
| Δεν εχω ορισει ημερομηνια ακομη. Το ειχα παντα σαν απωτερο στοχο.
Εσυ εισαι μεσα?? | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Πεμ 23 Δεκ - 14:27 | |
| ΠΟΥ ΜΕΣΑ????ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ
ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΑΥΡΙΟ???? | |
|
| |
CYRANO
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Πεμ 23 Δεκ - 14:30 | |
| Τι ωραια ψυχρολουσια!! Οταν επιστρεψω απο τον Βολο, ναι.
Επιτρεπεται να καληνυχτισω τον αντρα σου?? Ειναι συνταξιουχος??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την CYRANO στις Πεμ 23 Δεκ - 14:39, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! Πεμ 23 Δεκ - 14:34 | |
| | |
|
| |
| ΜΕ ΡΩΤΑΣ?????ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!!! | |
|