Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Throse4
Παρόμοια θέματα
    Σύνδεση
    Ψευδώνυμο μέλους:
    Κωδικός:
    Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
    :: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
    Πρόσφατα Θέματα
    » MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
    Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
    Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
    Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
    Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
    Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
    Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
    Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
    Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
    Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
    Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
    Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
    Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
    Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
    Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
    Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
    1 χρήστης είναι συνδεδεμένος αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 1 επισκέπτης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
    ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
    Συνταγές από το GreekCook.gr
    ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη!

Πήγαινε κάτω 
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    anna

anna

Αριθμός μηνυμάτων : 923
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010
    Τόπος : Αθήνα

Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη!   Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη! Icon_minitimeΠεμ 13 Ιαν - 4:21

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Δημόσιο και εργαζόμενος
    Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία, που έχουν έρθει στο φως κατά τη διαδικασία της απογραφής των δημοσίων
    υπαλλήλων και της ένταξης αυτών στην ενιαία αρχή πληρωμών, σε ό,τι αφορά τις στρεβλώσεις και τις υψηλές
    δαπάνες, που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια το Δημόσιο για μισθούς, αλλά και συντάξεις.
    Πέραν του πλήθους των περιπτώσεων, όπου δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονταν από περισσότερες της μίας
    υπηρεσίες και απέκρυβαν αυτό το γεγονός, τα στοιχεία έφεραν στην επιφάνεια και μία ακόμα υπόθεση, όπου
    δημόσιοι υπάλληλοι βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση και πολλοί εξ αυτών δεν τη δηλώνουν καν! Για τι
    ακριβώς μιλάμε;

Πρόκειται για δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι είναι εν ενεργεία και ?ταυτόχρονα? λαμβάνουν σύνταξη από
    κάποιο ασφαλιστικό ταμείο! Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς φρόντιζαν όλα αυτά τα χρόνια και
    απέκρυβαν αυτό το δεύτερο εισόδημά τους! Όλοι αυτοί θα κληθούν για εξηγήσεις και πρέπει να θεωρείται
    δεδομένο ότι θα χάσουν ένα εκ των εισοδημάτων τους. Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δεν έχουν ακόμα την
    πλήρη ανάλυση των στοιχείων αυτών, έχουν, όμως, ήδη ξεχωρίσει χαρακτηριστικές περιπτώσεις, όπου το
    φαινόμενο λειτουργεί και αντίστροφα: δηλαδή, υπάρχουν συνταξιούχοι, οι οποίοι μετά από χρόνια άρχισαν να
    πληρώνονται ξανά από το Δημόσιο. Δείτε πώς:
    Πηγή:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    http://randevou-ston-aera5.free-game-talk.com/forum

Δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό και... σύνταξη!
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 1
     Παρόμοια θέματα
    -
    » Παράξενα και περιέργα στον κόσμο!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
    Μετάβαση σε: