παντεσπάνι γρήγορο
2 κ.σ, ζεστό νερό
5 αυγά
180 γρ ζάχαρη
180 γρ αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
γέμιση
200 γρ Φράουλες
κρέμα
2 φακελάκια Άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση φράουλας
ή κάνουμε την κρέμα γάλακτος
500 γρ Φράουλες
200 γρ. κρέμα γάλακτος 30% λιπαρά πάρα πολύ κρύα
2 κ.σ ζάχαρη
1 βανίλια
2 φύλα ζελατίνα
Οδηγίες
Ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
Παίρνουμε το ταψί της κουζίνας και βάζουμε μια λαδόκολλα
Βάζουμε όλα τα υλικά στην λεκάνη του μίξερ και τα χτυπάμε όλα μαζί για 10 έως 15 λεπτά.
Αδειάζουμε τον χυλό μέσα στο ταψί και ψήνουμε το παντεσπάνι για 12 λεπτά.
Μόλις ψηθεί, το βάζουμε απάνω σε μια πετσέτα κουζίνας με αρκετή ζάχαρη.
Μουσκεύουμε το λαδόχαρτο και το παίρνουμε από το παντεσπάνι και με ένα πιατάκι κόβουμε κύκλους
Αμέσως τους τυλίγουμε λίγο.
Βάζουμε σε μια σακούλα καρνέ από την κρέμα και γεμίζουμε τις βαρκούλες
Βάζουμε και μια φράουλα επάνω για ντεκόρ και τις βάζουμε στο ψυγείο.
Γέμιση με κρέμα γάλακτος
Βάζουμε σε κρύο νερό την ζελατίνα να μαλακώσει.
Χτυπάμε καλά στο μίξερ την κρέμα γάλακτος να αφρίσει και να πήξει.
Κρατάμε λίγες φράουλες για το γαρνίρισμα, τις άλλες τις κάνουμε πουρέ με το μουλτι
προσθέτουμε και τις 2 κ,σ ζάχαρη
Πετάμε το νερό από την ζελατίνα και την ζεσταίνουμε λίγο να διαλυθεί και την προσθέτουμε στην φράουλα,
Ρίχνουμε και σιγά σιγά με απαλές κινήσεις την σαντιγί, ανακατεύοντας ελαφρά.