ΥΛΙΚΑ: 1 ΠΑΚ.ΦΙΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
1 ΚΟΥΤΙ ΓΑΛΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
2.5 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
1 ΒΙΤΑΜ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΣΑΝ ΠΛΙΣΕ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΛΑ ΕΤΣΙ.
ΠΕΡΙΧΥΝΩΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΕΡΑ ΝΑ ΨΗΘΗ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΑΝΙΣΕΙ.
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΚΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.
ΟΤΑΝ ΨΗΘΗ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΘΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΞΗ
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΝΗ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ!
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ.ΕΥΚΟΛΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!