Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Throse4
Παρόμοια θέματα
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
1 χρήστης είναι συνδεδεμένος αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 1 επισκέπτης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΠΟΛΩΝΙΑ: Υπογραφη Συμφωνιας Αντιπυραυλικου

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
CYRANO

CYRANO

Αριθμός μηνυμάτων : 1260
Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010
Τόπος : Αθηνα

ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΠΟΛΩΝΙΑ: Υπογραφη Συμφωνιας Αντιπυραυλικου    ΠΟΛΩΝΙΑ:  Υπογραφη  Συμφωνιας  Αντιπυραυλικου   Icon_minitimeΣαβ 3 Ιουλ - 2:08

Η Χιλαρυ Κλιντον φθανει σημερα Σαββατο στην Κρακοβια, οπου θα υπογραφει τελικα η Συμφωνια μεταξυ ΗΠΑ-Πολωνιας για την αντιπυραυλικη αμυνα.
Αμερικανικο ¨"αμυντικο" συστημα θα εγκατασταθει στην Πολωνια, και απο το 2018 θα παρεχει προστασια στην χωρα αυτη και στις χωρες του ΝΑΤΟ .
Ο αρχικος σχεδιασμος της διακυβερνησεως Μπους, που ετυχε της ισχυρης επιδοκιμασιας της τοτε ελληνικης Κυβερνησεως δια της Υπουργου Εξωτερικων Ντορας Μπακογιαννη, προεβλεπε μονιμες θεσεις αντιπυραυλικων βληματων, που θα εβαλλοντο εναντιον διηπειρωτικων πυραυλων του Ιραν, οπως ηταν τοτε το προσχημα.
Το αναθεωρημενο σημερινο σχεδιο , που σημερα τιθεται σε εναρξη λειτουργιας, προβλεπει μη μονιμης θεσης,, συνεχως μετακινουμενους εκτοξευτηρες αντιπυραυλικων βληματων, που τωρα θα στοχευουν ολων των βεληνεκων πυραυλους , και οχι μονον διηπειρωτικους.
Η Ρωσσια θεωρησε τα σχεδια αυτα παντοτε ως εχθρικα , απειλητικα και προκλητικα, και εδηλωσε οτι θα στοχευσει τις σταθερες βασεις με δικους της πυραυλους.
Η νεα συμφωνια για αυτοκινουμενους εκτοξευτηρες εγινε για να αντιπαρελθει την ανησυχια του πολωνικου λαου και την διαρκη αμφισβητηση της συμφωνιας απο την κοινωνια.Σαν γλυφιτζουρι η Χιλαρυ προσφερει βοηθεια στην εξορυξη και εκμεταλλευση κοιτασματων φυσικου αεριου που βρεθηκαν προσφατα στην Πολωνια, και φημολογειται οτι θα αλλαξουν τον ενεργειακο χαρτη της Ευρωπης λογω του μεγεθους τους.
Δεν αποκλειεται βεβαια το φημολογουμενο τεραστιο κοιτασμα να ειναι ακομα ενα προπετασμα καπνου και εργαλειο χειραγωγησης της κοινης γνωμης
geia lol! ελλαδαρα
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΠΟΛΩΝΙΑ: Υπογραφη Συμφωνιας Αντιπυραυλικου
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΠΟΛΩΝΙΑ Ο Κομοροβσκυι νεος Προεδρος
» Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
Μετάβαση σε: