Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Throse4
Παρόμοια θέματα
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
anna

anna

Αριθμός μηνυμάτων : 923
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010
Τόπος : Αθήνα

Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία   Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία Icon_minitimeΣαβ 11 Δεκ - 11:46

Τέσσερις, ακόμα, νεκροί προστέθηκαν στο μακρύ κατάλογο των θυμάτων που φέτος υπέκυψαν στο δριμύ ψύχος στην Πολωνία, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 70 από τα τέλη Νοεμβρίου έως σήμερα.
Την ερχόμενη εβδομάδα, όλη η Πολωνία θα έχει θερμοκρασίες γύρω στους -10 βαθμούς Κελσίου, ανακοίνωσε στη Βαρσοβία η μετεωρολογική υπηρεσία, που πρόσθεσε ότι στο βόρειο τμήμα της χώρας "θα σημειώνονται έντονες χιονοπτώσεις".

Στη γειτονική Γερμανία, στο νότιο τομέα, οι πυκνές χιονοπτώσεις "παρέλυσαν χερσαίες κι αεροπορικές" συγκοινωνίες. Στη Βαυαρία, 17χρονο κορίτσι σκοτώθηκε, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε σφοδρά και 'μετωπικά' με φορτηγό όχημα, όταν ο 21χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου.

Άλλα 150 τροχαία σημειώθηκαν την Παρασκευή στη Γερμανία, ανακοινώθηκε όμως ότι "ενώ οφείλοντο στα γλιστερά οδοστρώματα, στη μεγάλη πλειοψηφία δεν ήταν σοβαρά".

Στα γερμανικά αεροδρόμια παρατηρείται, πλέον, μεγάλη έλλειψη αντιψυκτικού υγρού και τα εσωτερικά και διεθνή δρομολόγια γίνονται με πολλή μεγάλη καθυστέρηση.

Υπάρχουν και ακυρώσεις πτήσεων, μόνον στη Φρανκφούρτη, την οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, έγιναν σήμερα 37 ακυρώσεις, ενώ χθές έγιναν συνολικά 480. Στο Βερολίνο οι ακυρώσεις πτήσεων έφθασαν τις 200.

Ακυρώθηκαν πολλές πτήσεις της εταιρείας χαμηλού ναύλου "Easyjet", που διαμαρτυρήθηκε στις αερολιμενικές αρχές του Βερολίνου (αεροδρόμιο 'Σένεφελντ') γιά την έλλειψη αντιψυκτικού υγρού γιά τα αεροσκάφή της, που "συνδέουν" το Βερολίνο με 30 προορισμούς - στη Βρετανία κι αλλού στην ΕΕ.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://randevou-ston-aera5.free-game-talk.com/forum

Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Το Βελβεντό δεν ψήφισε λόγω “Καλλικράτη”
» ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΡΩΣΣΙΑ: Γεωπολιτικης σημασιας προσεγγιση
» ΠΟΛΩΝΙΑ Ο Κομοροβσκυι νεος Προεδρος

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
Μετάβαση σε: