Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Throse4
Παρόμοια θέματα
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
anna

anna

Αριθμός μηνυμάτων : 923
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010
Τόπος : Αθήνα

Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα   Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα Icon_minitimeΚυρ 11 Ιουλ - 5:34

Παράθεση :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] name="allowFullScreen" value="true">[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptAccess="always" width="640" height="385">

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ 15 αγνοούνται, λόγω των κατολισθήσεων που προκάλεσαν οι πολυήμερες βροχοπτώσεις στη νότια Κίνα.

Περισσότεροι από 17 εκατ. άνθρωποι σε εννέα επαρχίες έχουν πληγεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώνονται από τις αρχές Ιουλίου, σύμφωνα με τις αρχές.

Περίπου 42.000 σπίτια κατέρρευσαν, 121.000 ακόμα υπέστησαν ζημιές ενώ εκατοντάδες χιλιάδες εκτάρια καλλιεργειών καταστράφηκαν. Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις ζημιές από τις βροχοπτώσεις κάνουν λόγο για 8,9 δις γιούαν (1,3 δις δολάρια, 1,04 δις ευρώ).

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι τέσσερις ανθρακωρύχοι που έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη αερίου που σημειώθηκε όταν η βροχή προκάλεσε απώλεια της ηλεκτροδότησης και διακοπή του εξαερισμού σε ορυχείο.

Σχεδόν 400 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από σφοδρές καταιγίδες τον Ιούνιο, ενώ μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι έντονα φαινόμενα θα συνεχίσουν να πλήττουν περιοχές που αντιμετωπίζουν ήδη τεράστια προβλήματα.
zougla.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://randevou-ston-aera5.free-game-talk.com/forum

Πενήντα νεκροί από τη θεομηνία στην Κίνα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Δεκάδες νεκροί από τις πλημμύρες στην Ταϊλάνδη
» ΚΙΝΑ : Ελευθερη η διακυμανση του γιουαν(?).
» Νεκροί λόγω του ψύχους σε Πολωνία και Γερμανία

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-
Μετάβαση σε: