ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1540 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010 Ηλικία : 69 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
| Θέμα: ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Τρι 28 Σεπ - 13:28 | |
| ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Θα στείλω αηδόνια του βουνού Πουλιά του παραδείσου Για να σου πούν Χρόνια Πολλά Κι ότι ποθεί η ψυχή σου..."[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να του δίνει" [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Χρονια πολλα, πολλές χαρές, καημό να μη γνωρίσεις κι ότι στ' αλήθεια επιθυμείς, γρήγορα ν' αποκτήσεις!!!!!!!!!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Σεισμό θα κάμω τ' ουρανού τ'άστρα να πέσουν χάμω και με τις πιο θερμές μου ευχές δώρο θα σου τα κάμω[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Μέρες που δέχεσαι ευχές, δέξου και μια από μένα Χρόνια πολλά. Χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
anna
Αριθμός μηνυμάτων : 923 Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010 Ηλικία : 60 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Τρι 12 Οκτ - 2:06 | |
| Κυριάκο ,ξέρω αργησα,αλλά δέν ξέχασα!!
Δέξου τίς καλύτερες ευχές μου
για μιά ζωή γλυκειά!
Μιά ζωή χωρίς πόνο...
Μιά ζωή με πολλά χαμόγελα
Μιά ζωή με πολύ αγαπη
Μιά ζωή καλή,ετσι οπως εσύθές να ζήσεις!!
Χρόνια σου Πολλα!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
| |
|