κι εγω απο Αθηνα ειμαι αλλα δεν νομιζω να παω πουθενα!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] καλα να περασεις και καλες βουτιες!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Καλημερα!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
toxotis
Αριθμός μηνυμάτων : 49 Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
Δεσποινιω καλημερα.Σημερα το πρωι επεστρεψα και ευχομαι δροσερες σκεψεις.Αληθεια , εχεις ταξιδεψει στα Κουφονησια??Ειναι προσωπικη εμπειρια το οδοιπορικο??Εχω ενα φιλο που καθε χρονο πηγαινει, και μονον εκει.Δεν τα αλλαζει.Φαινεται να εχει δικιο. Kαλη σου μερα, καλη εβδομαδα, φιλια, να περνας ομορφα Και καλο καλοκαιρι, αφου σημερα ημερολογιακα αρχιζει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την CYRANO στις Δευ 21 Ιουν - 3:08, 3 φορές συνολικά
toxotis
Αριθμός μηνυμάτων : 49 Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΕΡΧΕΤΕ ΦΟΥΡΙΟΖΟ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΒΡΟΧΕΡΟ!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΤΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ????[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
CYRANO
Αριθμός μηνυμάτων : 1260 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010 Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα