Δεσποινα Καλημερα , Καλη εβδομαδα, δροσια με υγιεια, αν πας διακοπες καλη χαλαρωση!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]!
agkyrovoli
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2010 Ηλικία : 44 Τόπος : Peiraias
Σοφα τα λογια σου Δεσποινακι, μελετημενα και με πειρα αιωνων. Να επαναλαβω και εγω Καλη εβδομαδα , να παιρνετε δυναμη απο το συναισθημα οτι αγαπατε και σας αγαπουν. Μια χριστιανικη ημερα να εχετε
Σκεφτήκατε ποτέ, πόσο καλύτερα θα νιώθαμε αν λέγαμε μια καλημέρα στο γείτονά μας, στον οποίο δε μιλάμε, επειδή πιστεύουμε, ότι είναι διαφορετικός από εμάς; Μια απλή φράση, μπορεί να μας φέρει πιο κοντά: Καλημέρα, φίλε!
Μια και στην ονειροπαγιδα επιτρεπεται να ειμαι ο γειτονας, στον οποιον μιλαμε με μια απλη φραση, που μπορει να μας φερει πιο κοντα, Καλημερα !!!! Τωρα νοιωθω καλλιτερα!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μία χάρη. Να χαμογελάς [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μία συμβουλή. Να προσέχεις [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Μία ευχή. Μην αλλάξεις [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Μία παράκληση. Μην με ξεχνάς [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Ένα ψέμα. Δεν σ'αγαπάω
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Μία αλήθεια. Μου λείπεις
Δεσποινακι Καλημερα δροσερη, σ'αυτην πολυ θερμη Σαχαρωδη μεσημβρια. Ειναι η ωρα μου να υποδυθω τον καλο γειτονα, αυτον τον αγνωστο, ο οποιος απευθυνει μια απλη φραση στην καλη του σεξυ γειτονισσα, που μπορει να τους φερει πιο κοντα, "Καλημερα κουκλα", ετσι ωστε να νοιωσουν ολοι καλλιτερα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]