΄Ενα φύλλο σφολιάτας ή ζύμη τάρτας .
κρέμα ζαχαροπλαστικής
κομπόστα βερίκοκα
φρουι ζελε λεμόνι
Απλώστε τη σφολιάτα σε μια φόρμα με σούστα και κάντε τρύπες με ενα πιρούνι , για να μην φουσκώσει .
Ψήστε στους 180 β και αφήστε την να κρυώσε.ι
Ετοιμάστε την κρέμα ζαχαροπλαστικής, στρώστε την από πάνω.
Στραγγίξτε τα βερίκοκα και βάλτε τα με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω .
Ετοιμάστε το φρουί ζελέ με το σορόπι από την κομπόστα.Αφηστε το να κρυώσει λίγο
Ρίξτε κουταλιά κουταλιά πανω απο την τάρτα και παγώστε την στην συντήρηση .
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι από οδηγό μαγειρικής της Β.Αλεξιαδου .
Μπορείτε να κάνετε την βάση ,με τριμμένα μπισκότα digestive, όπως κάνουμε το τσις κεικ δηλαδη.
Μπορείτε ακόμα ανίι της κρέμας ζαχαροπλαστικής, να βάλετε τυρί Φιλαδέλφεια με σαντιγί .