| MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... | |
|
+4panoc19 CYRANO toxotis ΔΕΣΠΟΙΝΑ 8 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
CYRANO
Αριθμός μηνυμάτων : 1260 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010 Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Τρι 5 Οκτ - 1:07 | |
| | |
|
| |
Katerina
Αριθμός μηνυμάτων : 36 Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2010
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Τρι 5 Οκτ - 4:17 | |
| | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1540 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010 Ηλικία : 69 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Τετ 6 Οκτ - 0:50 | |
| Καλημερααααα!!!!!!!
Ας προσπαθησουμε να περασουμε οσο πιο ομορφα γινετε την
ημερα μας οσο δυσκολο κι αν μας ειναι αυτο!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
CYRANO
Αριθμός μηνυμάτων : 1260 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010 Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Τετ 6 Οκτ - 2:14 | |
| Καλημερα στα φιλαρακια μου Παρεακια.Ελαβα υπ'οψη μου τις ευχες σου για σημερα και ηδη αισθανομαι καλυτερα.Παρόλα αυτα θα ηθελα να αλλαξω τις συνθηκες ,μια καινουργια αρχη μου χρειαζεται. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1540 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010 Ηλικία : 69 Τόπος : ΑΘΗΝΑ
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Τετ 6 Οκτ - 2:36 | |
| Χαιρομαι καλε μου φιλε που βοηθησα λιγακι να ξεκινησης ομορφα την ημερα σου!!!!
σου ευχομαι να κανεις την καινουργια σου αρχη πραξη οσο πιο γρηγορα μπορεις!!!!
καλη σου ημερα!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Πεμ 7 Οκτ - 2:02 | |
| | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Παρ 8 Οκτ - 23:13 | |
| Καλημεραααααα φιλαρακια μου!!!
Εχθες δεν σας ειδα πως τα περασατε????
καλο Σαβ/κο να εχουμε να περασουμε
οσο πιο ομορφα και χαλαρα γινετε!!!![img] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][/im] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Κυρ 10 Οκτ - 0:13 | |
| Κυριακη σημερα τελευταια ημερα ξεκουρασης!!
Απο αυριο αρχιζει το τρεξιμο της δυσκολης επιβιωσης
που οσο παει γινετε δυσκολοτερη!
ας απολαυσουμε την Κυριακη μας και ας οπλιστουμε με δυναμη
για την καινουργια εβδομαδα μας! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]" border="0" alt=""/> | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Δευ 11 Οκτ - 2:56 | |
| Γεια σας φιλαρακια μου!!!!!!
Καλη εβδομαδα σας ευχομαι με υγεια και δυναμη
για να τα βγαλουμε περα!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] " border="0" alt=""/> | |
|
| |
anna
Αριθμός μηνυμάτων : 923 Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010 Ηλικία : 60 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Τρι 12 Οκτ - 23:30 | |
| Καλημέρα καλοί μου φίλοι!Τετάρτη σήμερα η εβδομάδα κοντεύει να φτάσει στο τέλος της..Βροχερή και η σημερινή ημέρα...καί λίγο καταθλιπτική!Εμείς ομωςπροσπαθούμε να τήν κάνουμε ευχάριστη με τήν παρουσία μας,στην ονειροπαγίδα το παρεάκι μας,ανάμεσα στούς καλούς μου φίλους!!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ...[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Τετ 13 Οκτ - 1:04 | |
| ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
η μερα εξω ειναι μουντη και σκοτεινη ο ηλιος μας κρυφτηκε
στο χερι μας ειναι να φωτησουμε την ζωη μας!!!!!
Εμπρος λοιπον χαμογελαστε ξεκιναμε για μια
ημερα φωτεινη και χαρουμενη
Παμε???? | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| |
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Παρ 15 Οκτ - 1:44 | |
| Καλημερα παρεακια μου!!!!
Καλο μεσημερι!!!!
ενα εχω να πω το κρατος μας ειναι ενα απεραντο μπουρ.....
την δευτερα εχω ραντεβου στο νοσοκομειο για μια εξεταση και
δεν υπαρχει γιατρος στο ΙΚΑ να μου την γραψει....ΗΜΑΡΤΟΝ ποσα
ακομα????? | |
|
| |
CYRANO
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Παρ 15 Οκτ - 6:16 | |
| Καλημερα Παρεακι μου.Δυστυχως εμεις το φτιαξαμε ετσι, ή ανεχθηκαμε αυτους που το υποβαθμισαν σε τετοιο βαθμο.Οι παλαιοτερες θυμουνται πως καποτε δεν ηταν τοσο χαλια..Η γιαγια μου π.χ., που εχει το ιδιο προβλημα, γιαυτο και δεν πηγαινει πλεον στο ΙΚΑ.Οταν πηγε στον οφθαλμιατρο πριν λιγο καιρο, στο ΙΚΑ θα επρεπε να περιμενει 2 μηνες.Στον ιδιωτη πηγε σε 2 ημερες.Ευτυχως εγω ειμαι ακομα σε ηλικια που δεν χρειαζομαι τις υπηρεσιες του απεραντου μπουρλοκομειου, ή μουρλοκομειου αν προτιμας.Ανησυχω ομως για το μελλον μου στο μουρλοκομειο.Μαλλον θα μεταναστευσω οσο μπορω ακομα.Δεν εχω και τιποτε να φοβηθω, εκτος απο τον φοβο τον ιδιο.Η γιαγια μου θα μεταναστευσει πρωτη.Ειναι γερο πεισματαρικο σκαρι και θα ζησει πολυ ακομα.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Κυρ 17 Οκτ - 0:30 | |
| ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Τρι 19 Οκτ - 2:34 | |
| ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ!!!!!! | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Τετ 20 Οκτ - 3:40 | |
| Γεια σου ονειροπαγιδα μου!!!! | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Πεμ 21 Οκτ - 1:18 | |
| ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ!!!!!! | |
|
| |
anna
Αριθμός μηνυμάτων : 923 Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010 Ηλικία : 60 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Πεμ 21 Οκτ - 3:15 | |
| Όμορφη μέρα με βλέμμα χαράς,
χρώματα γύρω και ελπίδες για μας. Είναι ένα δώρο η ζωή μα συχνά το ξεχνάω. Στον ουρανό του θεού η φωλιά και ας μην είμαστε οι δυο μας πουλιά. Απολαμβάνω τη μέρα και χαμογελάω!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Παρ 22 Οκτ - 2:38 | |
| ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΡΟ ΣΑΒ/ΚΟ!!!!!
ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ????
ΕΕΕΕ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ!!!!!!! | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Σαβ 23 Οκτ - 1:45 | |
| ΚΑΛΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!! | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Κυρ 24 Οκτ - 1:20 | |
| Ο ήλιος ψηλότερα θ΄ανέβει σήμερα που 'ναι Κυριακή φυσάει τ΄αγέρι και σαλεύει μια θυμωνιά στο λόφο εκεί[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Δευ 25 Οκτ - 1:32 | |
| καλημεραααααα!!!!!!
καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
CYRANO
| Θέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... Δευ 25 Οκτ - 1:54 | |
| Καλημερα, φιλαρακι μου, μια πολυ ζωντανη και ευχαριστη , αισιοδοξη Καλημερα με περιμενε εδω στο ταχυδρομειο της Ονειροπαγιδας, μολις συνδεθηκα σημερα. Εξαιρετικα ωραία και εκθαμβωτικα τα εικονιδια των δυο τελευταιων ημερων. Ημουν παλι για δουλειες στον δρομο, σιγα-σιγα θα τα βαρεθω. Ευχομαι καλη εβδομαδα. Διαβασα και τα ποιήματα , η δικια μου Μουσα απουσιαζει. Ισως απουσιασω στον Βολο για επαγγελματικους λογους τις επομενες ημερες. Ειναι υπεροχο αισθημα να επιστρεφεις στο Παρεακι.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Admin
| |
| |
| MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... | |
|