Παρεακια Καλη σας Ημερα. Μια λαμπερη ηλιοφανεια μας ζωοδοτει και μας επιδαψιλευει μερικες ωρες ζεστης ατμοσφαιρας. Βαλτε την ζεστη στην καρδια σας για το υπολοιπο της ημερας.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑΚΙ! ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!
Καλημερα Παρεακια, ενας χειμωνιατικος ζεστος Ηλιος θερμαινει τις ψυχες μας, διορθωνει την διαθεση μας και ανεβαζει τις ορμονες μας. Μια ωραια ημερα ας εχετε. Χρονια πολλα στους εορταζοντες.
Kαλημερα Παρεακια, ή μαλλον Καλησπερα σας. Απο μια βροχερή Αθήνα εύχομαι καλό απόγευμα.Προσπαθούμε να κρατηθούμε όσο μπορούμε. Σιγά - σιγά θα φθάσουμε στα όριά μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!! Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!
Καλημερα Παρεακια, καλη εβδομαδα μεσα στην χυμωδη ανοιξη. Οπως ειπε ο Ελυτης καπου καποτε, εαν δεν την εύρεις την ανοιξη, πρεπει να την φερεις Εσυ. Χρονια πολλα και καθυστερημενα για την εθνικη μας εορτη.