Γεια σου και Σενα μοναδικη και υπεροχη Πριγκηπισσα!! Επιπλεον το Παρεακι. Δεν χρειαζεται να επαναλαβω οσα εχω δηλωσει κατα καιρους για το μεγεθος και την σημασια της προσφορας σου. Δεν ασχολεισαι με τα ψιλικα, μονον με τα μεγαλα και σπουδαια.
Καλημερα ανικητη ατιθαση, μαλλον καλησπερα. Μολις επεστρεψα , και την αλλη εβδομαδα πηγαινω στο χωριο μου. Επειδη ομως τα πορτογαλικα μου ειναι χειροτερα απο τα κινεζικα μου, τι ακριβως εννοει η ποιητρια? Γιατι δεν γινεσαι πιο επεξηγηματικη, φερελπις πολυταλαντουχα?? Εστω με μηνυμα.
Καλημερα ανικητη ατιθαση. Το καλλιτερο αντιδοτο για την θλιψη ειναι η αριστεροστροφη τρυπτοφανη. Η δεξιοστροφη δεν εχει καμμια επιδραση. Σε ενα θεμα που εγραψα καποτε εξηγουσα την διαγαλαξιακη προελευση των αριστεροστροφων αμινοξεων, που εχουν συσχετισθει στενα με την εμβιο ζωη στην Γαια. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Παρεακια ειστε καλα στον πλανητη μας??? Τι ωραια ειναι τα πραγματα εδω, συγκρινομενα με το κουπι που τραβουν αλλες μορφες ζωης σε αλλους κοσμους. Ουτε μια στιγμη δεν θα ηθελα να ειμαι στον Τιτανα.
Καλημερα σας Παρεακια, Επισκεπτες της φιλοξενης ιστοσελιδας μας, μια ωραια φθινοπωρινη ημερα με σχετικη ζεστη προμηνυεται στην Αθηνα, πολη-καταλυτη των παγκοσμιων οικονομικων εξελιξεων. Αισιοδοξειτε, κανει καλο στο ανοσοποιητικο μας συστημα.
ευχομαι ο Θεος να μας δωσει δυναμη και κουραγιο να ξεπερασουμε αυτη την δυσκολη κατοχη που μας βαλανε και να απελευθερωθουμε οσο πιο γρηγορα γινετε ετοιμοι για πολεμο????
Καλημερα γλυκυτατη Οικοδεσποινα, λοιποι φιλοι και επισκεπτες. Μια εορταστικη ατμοσφαιρα στο Παρεακι, με αραβικους χαρακτηρες που δυσκολα κατανοουνται. Ελατε να πουμε τα καλαντα, και να πιουμε και καφε μαζι.
Kαλα Χριστουγεννα, με γλυκεια προσμονη για κατι καλλιτερο που ερχεται σιγουρα, εδω που φθασαμε, και πολυ κουραγιο μεχρι τοτε, για να αντεπεξελθουμε. Χρονια πολλα στους δικους σας, με υγιεία. Αν κατι ανεδειξε η απροσκλητη κριση που μας ερριξαν, αυτο ειναι η ψυχικη ευγενεια του ελληνικου λαου και η ελληνικη οικογενεια.
καλημερα παρεακια μου!!!!! πως περασατε αυτες τις ημερες???? παντως εγω δοξαζω τον Θεο που εχω τα παιδια μου αλλοιως θα ηταν τα χειροτερα Χριστουγεννα που εχω ζηση λογω καταταστασεως......
Kαλημέρα Παρεάκια !!!! Περάσατε ωραία τις Άγιες Ημέρες ??? Εγώ ευτυχώς έχω τον γελωτοποιό μου, τα παιδιά μου, τις αμυντικές μου τακτικές που με θωρακίζουν απέναντι σε ενοχλητικούς παρείσακτους. Δεν δίνω δικαιώματα σε κανέναν να παρεισφρύσει στον αμυντικό μου περίβολο. Είμαι αυτάρκης και δεν δίνω δράμι για τις γνώμες ουδενός βροτού. Κατέχω την απόλυτη εξασφάλιση που μου χαρίζουν η θωράκισή μου και ο προστάτης μου Απόλλων.
Καλημερα Κυριακο!!!!! οντως πολυ κρυο!!! Ας εχουμε ζεστη καρδια ομως!! Σου ευχομαι η καινουργια χρονια που ερχετε να σου φερει οτι επιθυμεις περισσοτερο!!!! Υγεια σε σενα και στην Γιαγια σου!!!
Καλημερα Παρεακια, ελπιζω ειχατε μια χαρουμενη μεταβαση στο νεο ετος. Με υγιεία και καλη διαθεση να ξεπερασουμε ολες τις αντιξοότητες το 2012. Καλη μας χρονια!!!
Παρεακια Καλημερα σας, το νεο ετος ειναι ηδη μια εβδομαδα αρχαιο, και καλουμεθα να φιλοτεχνήσουμε μια ευδιαθεσία που να αρμοζει στην προσδοκια της επερχομενης ανοιξης, εν μεσω ζοφερου χειμωνος.