Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Throse4
Παρόμοια θέματα
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΚυρ 14 Απρ - 3:26 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΠΕΣ......
MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΠαρ 6 Δεκ - 16:27 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ!
MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΔευ 6 Μάης - 3:40 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» KAI TΩΡΑ......ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!
MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ 17 Απρ - 0:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....
MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΚυρ 20 Ιαν - 8:48 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

»  ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ
MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΣαβ 8 Δεκ - 1:54 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Έθιμα των Χριστουγέννων απ’ όλο τον κόσμο!
MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 22:09 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΚυρ 2 Δεκ - 14:23 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Γιατί υπάρχει η παλίρροια;
MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:39 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Εθνική έρημος...
MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ 24 Οκτ - 11:35 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» Το αστερακι μου!!!!!
MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΔευ 22 Οκτ - 4:58 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ προς ολες τις παρα φυσιν ξανθες
MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΣαβ 13 Οκτ - 13:19 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ::: ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 13:16 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

» ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ......
MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ - 10:53 από ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Παρόντες χρήστες
4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 78, στις Δευ 21 Οκτ - 13:04
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνταγές από το GreekCook.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......

Πήγαινε κάτω 
+4
panoc19
CYRANO
toxotis
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
8 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
CYRANO

CYRANO

Αριθμός μηνυμάτων : 1260
Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2010
Τόπος : Αθηνα

MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΔευ 4 Ιουλ - 1:51

Καλημερα τεκνα της Ελλαδας πατριδας, καλη εβδομαδα, παρ'ολο που οι ευχες εχουν καταντησει πλεον τυπικες και καθε εβδομαδα αποδεικνυεται χειροτερη απο την προηγουμενη. Εχουμε παρει την κατρακυλα και καποιος πρεπει να βαλει το φρενο!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 1540
Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΚυρ 10 Ιουλ - 23:06

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑΚΙΑ!!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ????

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

https://dream.forumgreek.com
CYRANO

CYRANO

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι 12 Ιουλ - 0:48

Καλημερες σε ολες τις πανεμορφες και πανεξυπνες ψιλικαντζουδες, και καλες εβδομαδες και καλοκαιρια. Οι υπομονετικοι και επιμονοι θετικοι επιστημονες σας ευχονται καλες βουτιες και δροσερα μπανακια. Φιλακια στα παιδακια.

CYRANO

CYRANO

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΣαβ 16 Ιουλ - 1:41

Καλημερα αισιοδοξα και χαρουμενα Παρεακια, σας στελλω τις δροσεροτερες καλημερες απο την υπερθερμη Αθηνα. Δροσερα μπανακια και φιλακια στα παιδακια. Καλο Σαββατοκυριακο. Σε καθε κρισιμη καμπη η αισιοδοξη προσδοκια δινει την καλλιτερη συμβουλη. Ετσι μονον λειτουργει το πραγμα, αλλιως παυει να λειτουργει.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΣαβ 16 Ιουλ - 23:23

ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

[Πρέπει να είστε
εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
anna

anna

Αριθμός μηνυμάτων : 923
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010
Τόπος : Αθήνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΚυρ 17 Ιουλ - 2:23

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Καλο Σαβατοκύριακο να εχετε φιλαράκια μου!!

Μπανακια και δροσια με κλιματιστικο!!!Ζστη ειναι θα περασει!!
http://randevou-ston-aera5.free-game-talk.com/forum
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΔευ 18 Ιουλ - 1:14

μεσα σε αυτην την αποπνικτικη ζεστη σας ευχομαι μια δροσεροτατη

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!

[Πρέπει να είστε
εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι 19 Ιουλ - 0:43

ΠΩ-ΠΩ ΖΕΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΧΝΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΝΕΡΟ!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ 20 Ιουλ - 0:43

ΤΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΕ ΜΑΥΡΗ ΚΙ ΑΡΑΧΛΗ ΕΙΝΑΙ

ΚΑΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ 20 Ιουλ - 23:53

MIA OMOΡΦΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΡΟΣΕΡΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΠαρ 22 Ιουλ - 1:05

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ???

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!!
CYRANO

CYRANO

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΠαρ 22 Ιουλ - 3:50

Καλημερα παιδια και Παρεακια, ακινητα, αθεατα, αμιλητα, αγερωχα, αγελαστα !!! Πως τα περνατε με την ζεστη? Μας λυπηθηκε λιγο ο θεος Ανεμος και μας την εκανε πιο υποφερτη. Λιγος σκωτσεζικος καφφες θα κανει τα υπολοιπα!!!

anna

anna

Αριθμός μηνυμάτων : 923
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2010
Τόπος : Αθήνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΔευ 25 Ιουλ - 1:19

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Εύχομαι να εχουμε μια καλύτερη εβδομάδα,και απο γεγονότα πολιτικής φύσεως ...αλλά και

μιά εβδομάδα λιγο ποιό δροσερή!!!Καλημεραααααααααααααααααααααααααα λοιπόν

και καλή συνέχεια με οτι καταπιάνεστε!!
http://randevou-ston-aera5.free-game-talk.com/forum
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΚυρ 28 Αυγ - 22:22

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι 6 Σεπ - 1:37

Καλημερα μοναξια!!!!!!

CYRANO

CYRANO

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ 7 Σεπ - 8:20

Αγαπημενα μου Παρεακια, επισκεπτες του ωραιου αυτου ιστοτοπου, καλως σας βρηκα παλι μετα μια απουσια ημερων. Εχω παντοτε την ομορφια στην μνημη μου, οπως την γνωρισα πριν απο την κριση. Ψαχνουμε να την διακρινουμε απο μακρια, μηπως μας κανει την χαρη και μας χαμογελασει. Οπως ισως ακουσατε σημερον στις ειδησεις, στον Γαλαξια, και ισως στο Συμπαν, ειμεθα απολυτως μονοι. Το ειπε και ο Φρανκ Ντρεικ, που καποτε ειχε πρωτοστατησει με μια αμφιλεγομανη 'εξισωση', στην ακριβως αντιθετη αποψη, περι πληθωρας συντροφων μας. Οσοι αισθανεσθε 'συντροφοι' εχετε τον τροπο σας, αφηστε την αγαπη σας να ξεχειλισει, δειξτε τις ζωηφορες ικμαδες σας, ισως υπαρχει σιγουρη ανταποκριση απο πολυ πιο κοντα, απ' οτι φανταζεσθε.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ 7 Σεπ - 23:22

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΠεμ 8 Σεπ - 23:21

CYRANO

CYRANO

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΠεμ 15 Σεπ - 1:04

Mια αγχολυτικη, ελπιζω, καλημερα στην πανεμορφη παρεα μου, που ειναι τοσο κοντα, αλλα και τοσο μακρια. Ας ηταν τα πραγματα πιο ευχαριστα και βολικα, ωστε να υπαρχει αλληλοβοήθεια, στους καιρους που περναμε. Την εχουμε αναγκη. Εγω τουλαχιστον ετσι αισθανομαι. Καποια αχτιδα αισιοδοξιας θα αναπηδουσε σιγουρα. Ας μην αφησουμε τον οδοστρωτηρα, που ετοιμασαν για να μας συνθλιψει, να πραγματοποιησει το εργο του.

CYRANO

CYRANO

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΠαρ 16 Σεπ - 22:45

Kαλημερα, ειναι καλα ο αδελφος σου??? Αρχισα να ανησυχω, μου φαινεται βαρυ και αδικο. Ας ειναι καλα. Μια ομορφη καλοκαιρινη ημερα προμηνυεται, αναπαυθειτε οσο επιτρεπει το καθηκον.

CYRANO

CYRANO

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΠεμ 22 Σεπ - 23:22

Παρεακια Καλημερα, μια ωραια ημερα προμηνυεται, στην χωρα-ομφαλο των παγκοσμιων εξελιξεων. Αφου φεραμε τους εαυτους μας στο προσκηνιο, ας απολαυσουμε τα επιδορπια στο παρασκηνιο.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΚυρ 25 Σεπ - 21:07

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΘΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ....
ΤΙ ΝΑΠΩ???ΚΟΥΡΑΓΙΟ???ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.....

ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΔευ 26 Σεπ - 20:39

καλημερα σας!!!!!
!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Admin
Admin
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤρι 27 Σεπ - 20:53

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ???????
CYRANO

CYRANO

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......   MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....... - Σελίδα 16 Icon_minitimeΤετ 28 Σεπ - 10:13

«Η Ρωσία έδινε δάνειο, η Ελλάδα αδιαφόρησε»
Του ΘΑΝΑΣΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ
Η Ρωσία ήταν έτοιμη από τις αρχές του 2010 να παράσχει δάνειο με ευνοϊκούς όρους και η Ελλάδα αδιαφόρησε, δήλωσε στην «Ε», λίγο μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, ο Ιβάν Σαββίδης, βουλευτής της Κρατικής Δούμας, επικεφαλής της 5ης Περιφέρειας του ΣΑΕ και «τσάρος του Ροστόφ», στις όχθες του Δον.
Ο Ιβάν Σαββίδης μιλάει στον ανταποκριτή της «Ε», Θ. Αυγερινό «Ηρθε ο Παπανδρέου στη Ρωσία πέρυσι τον Φεβρουάριο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθε. Ο ηγέτης της Ρωσίας ήταν έτοιμος να δώσει 25 δισ. ευρώ, δεν έχω λόγο να μην το πω δημοσίως, γιατί έχω ο ίδιος γνώση του ζητήματος. Και ήταν μάλιστα έτοιμος να τα δώσει ως πρώτη δόση βοήθειας στην Ελλάδα, όμως, δυστυχώς... Ηταν δάνειο με χαμηλό επιτόκιο, οι λεπτομέρειες δεν έχουν πια σημασία, αφού προφανώς οι Αμερικανοί, το ΔΝΤ και η Ε.Ε. είπαν όχι. Τότε γιατί ήρθε στη Μόσχα ο Παπανδρέου; Για να δει ο ελληνικός λαός ότι συναντιέται με τον Πούτιν;», μας είπε με πάθος ο Ι. Σαββίδης, που διαμαρτύρεται ότι οι ελληνορωσικές σχέσεις είναι τόσο παγωμένες, όσο ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια.
«Ηταν έτοιμος»
«Δεν είναι μυστικό ότι εγώ κανόνισα την κατ' ιδίαν συνάντηση, ζητήθηκε η βοήθειά μου από την ελληνική πλευρά. Το πρωί συναντήθηκα με τον Παπανδρέου στην Κρατική Δούμα, μείναμε οι δυο μας με τον μεταφραστή και του είπα ότι δεν χρειάζεται να προβληματίζεται για τίποτε, ότι ο Πούτιν έχει καλή και θετική διάθεση, γι' αυτό και θα προτείνει να μείνουν μόνοι τους κι εφόσον δώσει κι αυτός τη συγκατάθεσή του, μπορεί να του θέσει οποιοδήποτε ζήτημα θεωρεί χρήσιμο. Ηταν έτοιμος να ακούσει τα πάντα», υποστήριξε ο κ. Σαββίδης, υπογραμμίζοντας ότι η συνομιλία κράτησε τελικά μόλις 20 λεπτά και λίγο αργότερα ενημερώθηκε από το Κρεμλίνο «ότι κατά τη διάρκειά της ο Παπανδρέου ουσιαστικά δεν έκανε απολύτως καμία ερώτηση, αλλά μιλούσε για τα οικολογικά προβλήματα της Ελλάδας».
«Γιατί ήρθατε;»
Σύμφωνα με τον ηγέτη των ομογενών της Ρωσίας, ο Β. Πούτιν είχε νωρίτερα σε ένδειξη καλής θέλησης ορίσει ως υπεύθυνο για την υλοποίηση των διμερών συμφωνιών τον Ιγκορ Σέτσιν, «έναν από τους ισχυρότερους αντιπροέδρους της ρωσικής κυβέρνησης, ο οποίος επιβλέπει ολόκληρο το ενεργειακό σύμπλεγμα και τη βαριά βιομηχανία μηχανοκατασκευών».
Αυτό σήμαινε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για άμεση συμφωνία και επιτάχυνση των διαδικασιών, όμως η Ελλάδα δεν έδειξε καμία διάθεση και «το ίδιο βράδυ πήγα στο προεδρικό ξενοδοχείο "Πρέζιντεντ" όπου έμενε ο Παπανδρέου, και τον ρώτησα: Πείτε μου σας παρακαλώ, γιατί ήρθατε και γιατί χρειαζόταν η κατ' ιδίαν συνάντηση, γιατί μου ζητήσατε βοήθεια, για να με δυσφημήσετε;».
Κατά τις εκτιμήσεις του ομογενή πολιτικού, «η αντίδραση που ακολούθησε είναι πλέον προς την αντίθετη κατεύθυνση» και έτσι μπορεί να εξηγηθεί και η πρόσφατη αναβολή της προγραμματισμένης για τις 5 Ιουλίου επίσκεψης Λαμπρινίδη στη Μόσχα, έπειτα από ρωσική πρωτοβουλία και με διατύπωση πρωτοφανών αιχμών για έλλειψη περιεχομένου στις διμερείς επαφές.
Σύμφωνα με τον Ι. Σαββίδη, το Κρεμλίνο ζήτησε να εξηγηθεί στον πρωθυπουργό ότι θα μπορούσε να ζητήσει οποιαδήποτε διευκόλυνση ήθελε, έστω και τηλεφωνικά, από τον Β. Πούτιν, γι' αυτό και αργότερα προτάθηκε να χορηγηθεί δάνειο, «που θα πληρωθεί εν μέρει με κρατικές δεσμεύσεις και εν μέρει με αγροτικά προϊόντα», έτσι ώστε να υλοποιηθεί το συμβόλαιο αγοράς τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού από τη Ρωσία, όμως και η πρόταση αυτή απορρίφθηκε.
Οι ελληνικές επιλογές οδηγούν, κατά τον Ι. Σαββίδη, στη σταδιακή μεγιστοποίηση των ρωσοτουρκικών σχέσεων, καθώς «στο φόντο μιας Ελλάδας που αδυνατίζει και όλο και περισσότερο αποστρέφει το πρόσωπό της από τη Ρωσία, όλο και ενεργότερα η τουρκική οικονομία συνεταιρίζεται με τη ρωσική και η Τουρκία ισχυροποιείται», εξέλιξη, που «θα είναι το χειρότερο έγκλημα για πολλές χιλιετίες. Και τότε δεν θα μπορούμε πλέον τίποτε να διορθώσουμε».
Το διαβασαμε στην Ελευθεροτυπια

MIA KAΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.......
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 16 από 20Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ......ΚΡΑΤΟΣ !!!
» Το μπάσκετ είναι...
» ΚΑΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.....

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ :: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ- ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ :: KAΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ-
Μετάβαση σε: